Kristian Kolmannskog

Autorisasjon (2005)

Venteliste

38 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Kristian Kolmannskog er en av 606 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Kristian Kolmannskog

Norges beste lege

Jeg har hatt Kristian som fastlege i mange år, og han er helt enestående. Han lytter, tar seg tid, følger opp saker, henviser videre til spesialister osv.
Jeg velger å beholde han som min fastlege til tross for at han har flyttet på seg, og gjør det litt mer upraktisk med reisevei.
Takk Kristian, for at du er den dyktige legen du er og at jeg alltid får like god hjelp hos deg.

Typisk lege

Denne legen er hyggelig og imøtekommende. Han lytter til det som blir sagt og lar deg alltid prate ferdig.

I dialog med andre instanser slik som for eks. NAV og A-Hus, blir han tilbakeholden og virker redd for jobben sin. Han kan da endre mening umiddelbart, og jeg som pasient sitter igjen svært forvirret.

Kolmannskog er en lege med mye kunnskap, men etterhvert virker han uengasjert. Som leger flest, sliter han med å se hele bildet. I etterkant av hver time sitter jeg igjen med følelse av å være brysom.

Jeg er under sterk tvil på om jeg skal bytte eller ikke, da dette problemet i stor grad skyldes utformingen av helsevesenet generelt, og ikke denne legen personlig.

Uengasjert

Denne legen er hyggelig når han møter deg. Lytter, men skriver ikke ned det som faktisk feiler deg. Oppfatter pasienten som en som overdriver. Ingen god lege mht dokumentasjon eller service.

Trygg, medmenneskelig og dyktig

Jeg har hatt Kristian som fastlege helt siden tenårene og opplever han som både sympatisk, forståelsesfull og dyktig. Jeg har store vanskeligheter med å snakke høyt om både fysisk og mental helse og det sitter langt inne å oppsøke hjelp. Jeg klarer i nogenlunde grad å uttrykke meg til Kolmannskog likevel. Dette er grunnen til at jeg har beholdt Kristian som fastlege selv om reiseveien har blitt lang etter jeg har flyttet.
Takk til Kristian for super hjelp - hver gang.

Trygg, kunnskapsrik

Jeg er en pasient som går til Kristian Kolmannskog. Jeg må si at han er utrolig behagelig og ha med å gjøre.Får nesten alltid time på dagen. Er meget fornøyd med min fastlege