Thusyanthan Mohanathas
Ingenting å klage på, for han er så god som en kan forvente fra en fastlege. Jeg ble godt tatt imot!
Mitt inntrykk av "Tussi", er at han er en flink lege som følger opp. Blid og imøtekommende. En god etterfølger av Shukla (som forøvrig er dypt savnet etter at han gikk av :-)). [navn fjernet av moderator]
Jeg har alltid gruet meg til legebesøk men etter jeg byttet til Tussi så kjenner jeg det at jeg faktisk gleder meg. Aldri opplevd noen som lytter så godt og prøver alt han kan å forstå. Bruker god tid på pasienten sin og følger godt opp. Aldri vært borti flinkere lege som er så snill, oppriktig, ærlig, forståelsesfull og hjelpsom.
Etter besøk hos andre leger uten særlig bedring, fikk jeg god hjelp av Thusy. Han tok seg tid, forklarte hva han gjorde og hvorfor, samt sørget for god oppfølging.
Følte ikke at han så meg og mine symptomer som pasient. Var mere opptatt av andre ting enn det jeg faktisk var der for.
Behandler deg som et barn, selv om du er voksen.
Ble etterhvert sånn at jeg grudde meg til å gå til legen, fordi jeg følte jeg ikke fikk hjelp.
Byttet til en annen fastlege, og alt ble mye bedre!