Preben Bøe Johansen
Gjør en veldig god jobb,samt at han LYTTER til meg som pasient og i tillegg er hyggelig,samt erfaren.
Annet som er et STORT pluss,er at han som almen praktiserende lege, sender meg videre til spesialist, når han ser at det er en fornuftig ting å gjøre.
KAN UTEN TVIL ANBEFALES
Preben har vært og er en solid støttespiller i en vanskelig tid. Lytter ut før han skriver. Kommer med gode innspill, løsninger og dømmer deg ikke. Anbefales!
Føler meg sett og tatt på alvor av Preben. Har hatt ham som lege gjennom utbrenthet og livskriser og blir alltid møtt med empati og får eventuelle henvisninger til nyttige instanser og eksperter når det trengs. Synes også han viser stor forståelse for hva jeg går gjennom og prøver gi meg oppturer i nedturene. Han følger også opp og blir med på samarbeid med DPS o.l. ellers lytter og forklarer godt.
Preben er løsningsorientert, lett å prate med, og nøye når det trengs.
Bytta lege noen få ganger før dette, men har funnet legen min nå!
Legen er 10/10, men opplever det lite effektivt å bestille time. Det er vel kanskje vanlig hos de fleste legesentre.
Preben er en rolig og hyggelig lege som tar deg og det man kommer med på alvor. Lytter, prøver å forstå og komme med løsninger. Kan virkelig anbefale Preben som fastlege både til voksene og barn.