Bahman Mehdinia
Bahman har vært min fastlege i snart tre år. Skjedd mye tragisk i livet mitt i løpet av denne perioden, som har ført til behov for å besøke legesenteret oftere enn vanlig. Da har det vært god støtte i å ha en forståelsesfull og profesjonell fastlege, som tar pasienten på alvor. Tar seg tid, ordner prøvene som trengs og henviser videre når det er behov for det.
Jeg har hatt Bahman Mehdinia som fastlege i noen år og har vært hos han kanskje 5-6 ganger på den tiden. Han har alltid vært imøtekommende og gitt meg gode svar på det jeg har lurt på. Alltid blid og hyggelig. Finnes ikke noe negativt å si om han.
Dr Mehdinia er vår familjelege.
Han tar godt vare på hele familien vår, og vi føler oss trygge med ham. Kan anbefales.
Bahman Mehdinia tok seg mye tid for å lytte til hele historien min (som pasient) og jeg fikk henvisning til en spesialist. Han/klinikken er også tilgjengelig på SMS så at det er ikke alltid nødvendig å komme innom kontoret for å fornye e-resept.
Tar seg ikke tid til pasientene, kommer du 5 minutter for sent, får du ikke møte legen, men må likevel betale. Har du mer enn ett problem, hvor ene problemet er fornyelse av resept, må du bestille ny time. Han tar seg ikke tid til pasientene, men ønsker å få deg ut av døren så fort som mulig. Når du snakker med han på norsk, snakker han engelsk tilbake til deg. I tillegg snakker han respektløst til deg foran andre pasienter.