Frisk Legekontor

Bøkkerveien 4 0579 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Frisk Legekontor

Fantastisk

Lege: Bahman Mehdinia Skrevet

Jeg har hatt Dr. Bahman i 8 år nå og har bare positive ting å si om ham. Jeg har søkt behandling for alt fra bekymringer om livmorkreft til ADHD og har alltid blitt behandlet seriøst og trygt. Han vet også mye om smerter, som jeg har av kronisk art. Folk klager her over sykemeldinger, men forstår ikke den enkle regelen om at sykemelding er en leges vurdering og avgjørelse og derfor ikke noe pasienten selv kan kreve. Da er det fortsatt NAV som til syvende og sist tar avgjørelsen, og de nekter hvis symptombildet ikke er tilstrekkelig, en lege kan ikke finne på ting for å gjøre pasienten fornøyd. Leger jobber ikke i servicebransjen der kunden alltid har rett.
Mine mange års erfaring er ikke annet enn god, Bahman anbefales på det sterkeste som familielege!

Vanskelig å samarbeide med

Lege: Bahman Mehdinia Skrevet

Jeg hadde Bahman Mehdinia som lege i litt over et år før jeg byttet. Mitt inntrykk av Bahman er at han konstant har dårlig tid, og egentlig ikke ønsker å ha pasienter på fysisk time. Slitsomt å bli minnet om at "nå har du to minutter igjen av tiden". Motvillig til å ta prøver og bagatelliserer problemene man har. Han er veldig vanskelig når det kommer til sykemeldinger (som man har GOD grunn til), og er mer opptatt av hva NAV kommer til å si enn pasientens behov for sykemelding. Jeg trivdes ikke som pasient hos Bahman.

Tar deg på alvor

Lege: Amilton Moreira Fernandes Skrevet

Amilton tar pasientene sine på alvor, selv om han er både humoristisk og folkelig. Han forklarer ting nøye og godt, ser deg i øynene og bruker ikke tid på PC-en før etter man har gått, med mindre det er helt nødvendig. Han jobber tydelig for å finne løsninger, og passer på at man føler seg komfortabel. Lett å få tak i, både på e-konsultasjon og fysiske timer. Anbefales!

Utilgjengelig

Lege: Naresh Sugandiran Skrevet

Hatt ham som fastlege siden 2021, aldri møtt ham personlig. Bestandig en vikar eller stedsfortreder. Styr unna hvis du ønsker kontinuitet og en personlig relasjon. Er i ferd med å bytte fastlege nå, derfor skriver jeg denne anmeldelsen.

Føflekk-ekspert

Lege: Ragne Ingrid Foslien Skrevet

Hei, jeg har tidligere skrevet en vurdering på denne siden, men ville bare legge til at det nå har gått nøyaktig ett år siden Foslien fjernet føflekken min. Det måtte en del overtalelse til, for hun mente at den var benign, som de sier. Men jeg stod på mitt, og hun fjernet den skånsomt og med svært god smertelindring underveis. På et tidspunkt ble jeg usikker på om jeg hadde mistet halve underlivet mitt, men hun kunne forsikre meg om at dette kun var den lokale bedøvelsen, og ingenting mer(eller mindre, for den saks skyld). In sum så må jeg bare få si at resultatet nå, ett år etter, er fullstendig enestående. Arret, hvis man kan kalle det et arr - det er faktisk helt usynlig. Men ikke nok med det -- det er faktisk dekket av naturlig forekommende hår, slik at det er nærmest umulig å si hvorvidt jeg hadde en føflekk der eller ikke. Patologens vurdering kom raskt og effektivt, og det var ikke det minste tegn til såkalt "malign" føflekk i den vevsbiten der. Kun benign føflekk, altså. Sist må jeg bare få avslutte med at det er en utrolig stor lettelse å ha gått fra å ha en føflekk der, til å ikke ha det, og det på under 15 minutter -- kvalitetssikret av en patolog i ettertid, dokumentert, og ferdig snakket. Takk for meg ! Håper vi sees igjen dersom jeg flytter inn i Oslo igjen, og hvis ikke... lykke til videre med praksisen og prosjektet ditt. Jeg er enormt imponert over innsatsen og hvordan det er mulig å være fastlege i 2025...! #tigerstedet2025