Halida Jusufovic
- Autorisasjon - Lege (2016)
- Autorisasjon - Bioingeniør (2003)
Jeg har hatt flere møter med Halida, og min opplevelse har vært gjennomgående den samme. Jeg opplevde henne som kald og lite menneskelig i kommunikasjonen, med liten vilje til å lytte eller vise empati. Spørsmål ble ofte avfeid, og jeg satt igjen med en følelse av ikke å bli sett eller tatt på alvor som pasient, men heller redusert til en sak som skulle håndteres raskest mulig.
Det kan hende dette skyldes personlige forhold, arbeidspress eller dårlige dager, det vet jeg ikke. Uansett er dette min erfaring over tid. Halida er derfor, basert på min erfaring, en lege jeg ikke vil anbefale til pasienter som forventer empati, respekt og trygghet i møtet med helsetjenesten.
Gir deg og seg selv tid til å bli kjent. Ser at omkringliggende livssituasjoner har betydning for pasienters helse.
Fantastisk flink lege! Hun er rolig, blid, kunnskapsrik og lett å snakke med. Hun «ser» pasienten, og det er noe mange leger mangler totalt.
Halida er en fantastisk lege som tar pasientene på alvor.
Hun er flink til å lytte og får gjort tingene sine.
Veldig ovenfra og ned holdning, hun lytter ikke og er frekk. Skriver så dårlige henvisninger at alle hun har sendt for meg har blitt avslått.
Det er dessverre lite fastleger i området, men jeg råder å ikke velge henne uansett