Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Utsikten Legesenter DA
En lege som lytter
Lege: Lars-Ole Fjellheim SkrevetLars er en lege som jeg setter stor pris på. Lytter og er forståelsesfull,- dette til tross for at jeg som thai ikke behersker norsk godt som jeg skulle ønske.
Anbefaler han på det sterkeste
😀😀
Beste legen i byen
Lege: Ingvild Eliassen SkrevetHar hatt henne som min fastlege i 13 år, og bytter ikke. Hun lytter, og tar deg på alvor. Opplever henne som veldig kunnskapsrik, og en fantastisk lege. I mange år var hun fastlege til hele familien. I tillegg er samtlige på kontoret helt fantastisk
Dyktig og direkte
Lege: Lars-Ole Fjellheim SkrevetEr en fantastisk lege som er flink , lyttende , forståelsesfull og ikke minst kanskje det å være direkte ærlig når det er nødvendig. —Snakker med ungdommen på en fin måte og noen ganger trenger de absolutt å få noen direkte tilbakemeldinger å det er han flink til uten å være dømmende på noen måter .
Hyggelig
Lege: Maiken Åsheim SkrevetVeldig hyggelig fastlege som lytter til det man forteller. Men jeg opplevde at det ofte ble litt dårlig oppfølging på ting.
Solid og flink
Lege: Lars-Ole Fjellheim SkrevetJeg har vært veldig fornøyd med Lars-Ole Fjellheim som fastlege og den oppfølgingen han har gitt til hele familien - både voksne, eldre og barn. Fornuftig, lyttende, effektiv, hyggelig, tydelig og handlekraftig.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?