Astrid Synnøve Tschudi
Jeg føler Astrid alltid lytter og tar seg tid. Kunnskapsrik og lett å prate med. Jeg anbefaler henne!
Astrid er en imøtekommende, blid og dyktig fastlege som lytter til ens bekymringer og problemer. Har flere ganger kommet inn med forventninger om utfall, for å så bli positivt overrasket over Astrid sine kunnskaper og råd. Stoler fult og helt på Astrid sine anbefalinger. En dyktig fastlege jeg håper jeg får ha i mange år fremover!
Legen er veldig bra! Hun lytter og vet hva hun snakker om. Hun har dessverre et håpløst kontor, hvor universell utforming ikke er ivaretatt i særlig grad. Jeg som rullestolbruker, kommer ikke opp på kontoret hennes, når jeg har dager hvor det å sette seg i en stolheis ikke er der. Når jeg kommer, får legen låne et kontor i første etasje. Det fungerer, ganske greit, men er ikke optimalt
Hun virker sympatisk , kunskapsrik og seriøs.Føler meg godt ivaretatt og godt oppfulgt.Henviser videre hvis nødvendig.Svarer raskt på eposter
Hele familien har brukt Dr. Tschudi i 3 år nå og vi er veldig godt fornøyd. Hun fremstår grundig med god og klar kommunikasjon, er trygg på seg selv og faglig sterk.
Det er alltid lett å få time ved legekontoret, og vi opplever god service i alle ledd.
Heldig er den som kommer inn på hennes liste.