Charlotte Haslerud

Sentrum legesenter
Kvinne, 55 år

Autorisert

1991

Ledige plasser

70 av 1600

Praksis

Sentrum legesenter
Henrik Wergelands gate 4 4612 Kristiansand S
Tlf: 38 07 90 00 Vis kart
Charlotte Haslerud er en av 80 fastleger i Kristiansand

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
2.0
30 vurderinger
Tilgjengelighet
2.0
22 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
2.5
21 vurderinger
Service
3.5
16 vurderinger

Siste vurderinger av Charlotte Haslerud

For stresset

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
2.0
Tillit og kommunikasjon
2.5
Service
0.0

Jeg vil absolutt ikke anbefale denne legen om du ønsker å bli hørt. Hun har så mange pasienter at du føler deg som bruk og kast. Hun ga meg deagnosen uten å høre på hva jeg hadde å si, som igjen førte til feilinformasjon i sjonalene og ekstra arbeid med å rette opp i hennes feil. Ikke fikk jeg tilbudene jeg hadde krav på da hun insisterte på at jeg kun skulle være hos henne ( da hun gjore en like bra jobb som ekspertene ). Hun ble raskt byttet ut mot en hyggelig kar som var litt mer jordnær.

Stresset og uinteressert

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
2.5
Tillit og kommunikasjon
1.5
Service
3.5

Hun fremstår som stressset og uinteressert. Skriver på dataen heller enn å undersøke meg. Tar gjentatte ganger opp tema som ikke er relevante for hvorfor jeg er der. Føler meg til bry, og at hun ikke egentlig har tid til meg.

Veldig fornøyd.

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
3.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
3.0

Denne legen har ikke de beste anmeldelsene, men dette vil jeg snu litt på.
Jeg byttet til Charlotte i fjor da jeg hadde en elendig fastlege. Charlotte har virkelig gitt jernet for å finne ut av kroppen min. Hun er kjempe hyggelig, og veldig interessert i pasientene sine har jeg fått ekstremt inntrykk av. Har egentlig bare positive ting å si om denne legen.

Det eneste negative er at det er noe venting til tider, det lengste jeg har ventet var nesten en time, men da hadde det vært en pasient hun måtte ta inn før meg, men hun opplyste meg om dette. Var ganske irritert, men hun snudde humøret mitt veldig fort da hun er kjempe hyggelig, tar meg seriøst og er veldig profesjonell.
Hun svarer ordentlig, tar prøver og går grundig gjennom ting. Føler meg veldig godt ivaretatt!

Helsesekretærene derimot, er vell to-tre hyggelige, men ei som er helt forferdelig. Kom inn for å ta en CRP, og da begynte hun helsesekretæren å synse om hva det var som var galt med meg og ikke tok meg særlig seriøst. Det syntes jeg ikke veldig om, spesielt ikke da Charlotte sa noe helt annet, og tok det jeg kom inn for svært alvorlig å fikk en oppfølgningstime en uke etterpå for å være sikker på at alt var på bedringens vei.

Kan ikke annet enn å anbefale denne legen, føler meg i veldig trygge hender.

Hun bruker også kjempe god tid på meg da jeg er der, og for meg gjør det ikke noe om det er litt vente tid, hvis hun tar like godt vare på alle de andre pasientene som det hun gjør med meg. Det er ikke noe rett inn og rett ut for å si det sånn, hun tar seg tid til deg og lytter!

Stresset, glemsk og lite empatisk

Skrevet
Samlet vurdering
2.0
Tilgjengelighet
1.5
Tillit og kommunikasjon
2.0
Service
3.5

Legen virker stresset, er nesten alltid forsinket. Lytter ikke ordentlig til pasienten, men er mer opptatt med å stirre på og skrive på datamaskinen. Hun glemmer relevante opplysninger, som sykehistorie, medikamenter osv. Jeg synes ikke hun var flink til å følge opp behandlingen min, og hun ga dårlig og mangelfull informasjon om min sykdom. Jeg mener legen mangler empati og evnen til å se og forstå pasienten. Har byttet fastlege!

Anbefales!

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
2.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.0

Jeg er veldig fornøyd med legen. Hun er effektiv når det gjelder å utføre oppgavene, samtidig som hun tar seg god tid til å snakke med og stille spørsmål til pasienten både underveis og etter utført oppgave. Hun virker interessert i deg og tar deg på alvor. Legen har god erfaring, noe som merkes. Både jeg og min familie er pasienter hos Charlotte, og vi er alle svært fornøyd. Kan anbefales.