Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Kristiansand AS
Trygg og flink
Lege: Ole Ruenes SkrevetOle er veldig behagelig, har en rolig og fin personlighet og ikke minst flink i sitt fag. Han tar seg alltid tid til å høre og kommer med gode råd.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Ole Edvard Strand SkrevetOle Strand er en skikkelig dyktig, faglig sterk, imøtekommende og en fin lege. Han tar seg tid til å lytte, og jeg opplever å bli sett. Gruer meg til at han går av med pensjon
Faglig dyktig og serviceinnstilt lege
Lege: Nina Kile SkrevetHar barn som går til Nina. Hun er veldig vennlig og møter pasienter på en flott måte. Nina er faglig dyktig og rask til å se hva som trengs av undersøkelser er medisin. Hun fremstår kunnskapsrik og veldig god på kommunikasjon med pasienter. Kan absolutt anbefales.
Gikk fra beste til værste legen
Lege: Nina Kile SkrevetMitt inntrykk var at Nina var en kjempe dyktig lege, tross at hun alltid var forsinket som 90% av fastleger i Kristiansand er. Hun var på, imøtekommende, hyggelig og hjelpsom. Hatt henne som fastlege i noen år, men siste året, har det bare snudd, og hun har verken vært tilgjengelig, hjelpsom eller i det hele tatt interessert.. Anbefaler på det sterkeste og styre langt unna!
Kunnskapsrik og meget god oppfølging
Lege: Ole Edvard Strand SkrevetErfaren og kunnskapsrik lege. Stor faglig tyngde, veldig godt ivaretatt som pasient. Rolig og åpen kommunikasjon, lyttende lege.