Sentrum Legesenter Kristiansand AS

Henrik Wergelands gate 4 4612 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Kristiansand AS

Ingen vilje til hjelp

Lege: Charlotte Haslerud Skrevet

Etter min erfaring opplevde jeg at legen viste liten vilje til å hjelpe med mine helseplager. Jeg følte at mine symptomer ble isolert, og at legen i liten grad tok hensyn til det jeg fortalte. Det virket som om hun anså mine bekymringer som overdrevent eller bare nervøsitet, uten å ville undersøke nærmere.

Det ga meg inntrykk av at jeg ikke ble fulgt opp på en grundig måte, og at det var vanskelig å få reell hjelp eller forståelse for situasjonen min. Jeg hadde ønsket en mer lyttende holdning og et mer åpent samarbeid.

Hyggelig og flink

Lege: Ole Ruenes Skrevet

Har hatt Ole Ruenes som vikar for fastlege, og bruker han nå som fastlege. Jeg er veldig fornøyd. Han gir seg tid og er respektfull og vennlig. Pga flytting har jeg hatt flere fastleger de seinere årene, og har ikke alltid vært så fornøyd, men Ole har tatt tak i noe som andre skulle sett for lenge siden, slik jeg vurderer det. Jeg tror ikke noen leger kan « alt» men jeg føler meg trygg på denne legen.

Min mening

Lege: Charlotte Haslerud Skrevet

Fantastisk lege som bryr seg mye om sine pasienter
Streng men rettferdig
Er veldig fornøyd med henne som lege

Veldig dyktig

Lege: Charlotte Haslerud Skrevet

Mine barn og jeg har henne som fastlege og har bare gode erfaringer. Hun er veldig dyktig. Eneste minus er til tider lange ventetider utover avtalt time, men opplever at klinikken er gode til å sette av tid dersom det haster. Anbefaler henne som lege- hyggelig og lytter til deg.

God oppfølging

Lege: Charlotte Haslerud Skrevet

Jeg er fornøyd med oppfølgingen hos Charlotte Haslerud. Hun er effektiv og dyktig i mine øyne. Krevde dokumentasjon for å fornye resept på legemiddel jeg har brukt i flere år, men jeg har forståelse for at hun må være nøye på dette.