Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Kristiansand AS
Verste lege
Lege: Charlotte Haslerud SkrevetDen verste legen jeg har vært hos. Hun er uempatisk, og man må vente svært lenge før det blir ens tur. Når du prøver å forklare hvordan du har det, virker det som om hun ikke lytter eller bryr seg. Jeg følte meg verken tatt på alvor eller møtt med den omsorgen og respekten man bør kunne forvente av en lege.
Etter min opplevelse virker det som om hun har mistet engasjementet for jobben. Kanskje det er på tide å overlate plassen til en lege som er mer oppdatert, engasjert og opptatt av pasientene sine. Jeg kan dessverre ikke anbefale denne legen.
Bryr seg
Lege: Charlotte Haslerud SkrevetJeg flytter til Oslo, og vurderer nesten å beholde Charlotte som fastlege i Kristiansand. Hun bryr seg utrolig mye om pasientene sine, jeg føler meg alltid sett og godt ivaretatt.
Blandet opplevelse og manglende opplevelse av å bli tatt på alvor
Lege: Arnstein Eltervaag SkrevetJeg ønsker å dele min erfaring for å hjelpe andre pasienter med å gjøre et informert valg. Under konsultasjonene følte jeg meg dessverre ikke helt tatt på alvor. Jeg satt igjen med en følelse av at mine symptomer og bekymringer ble bagatellisert, og at jeg kanskje overdrev eller «fant på» problemene mine.
Kommunikasjonen opplevdes for meg som lite støttende, og jeg gikk ofte fra timene med mer usikkerhet enn trygghet. Dette er min personlige opplevelse, og jeg forstår at andre kan ha hatt en annen erfaring, men for meg var dette ikke riktig lege. For min del var dette dessverre ikke et godt match.
Uinteressert
Lege: Nina Kile SkrevetBryr seg ikke så mye om pasienten. Tar ikke blodtrykk og blodprøver uten at man ber om det. Ingen innkalling/oppfølging.
Hun var trygg og flink men surrer mye nå
Lege: Nina Kile SkrevetBrukt henne i flere år. Ok å prate med og lytter, men har begynt å surre som lege. Vurderer å bytte lege da hun ikke greier å følge opp. Og hvis hun gjør det så er kvaliteten meget dårlig. Kan gå ut over helse hvis man venter på henne. Da er legevakt mye raskere å bruke en henne.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?