Nina Kile

Allmennmedisin

Autorisasjon (2013)

Bytt fastlege

Bytte til Nina Kile?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Nina Kile's oppføring der.

Sentrum Legesenter Kristiansand AS Telefonnummer 38 07 90 00 38 07 90 ...
Henrik Wergelands gate 4 4612 Kristiansand S
Nina Kile er en av 124 fastleger i Kristiansand

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Nina Kile

imøtekommende og hjelpsom

Har bare positivt å si om henne så langt. Veldig hyggelig. Jeg hadde diverse ting som jeg tok opp med henne og hun svarte profesjonelt og virker som hun har ordentlig peiling.

Styr unna

Styr unna denne legen. Hun overtok etter min forrige. Forferdelig dårlig behandling av meg som pasient, useriøs, roter med både resepter og henvisninger, lang ventetid merkelig i kontakten. Legger stein til byrden, hold deg unna. Rett og slett en dårlig, usikker og utrygg lege. Gjemmer seg bak dataen. Konkluderer raskt og galt, ikke interessert i å lytte.

Ikke fornøyd, usympatisk og overflatisk

Denne legen overtok etter min forrige trygge fastlege. Jeg savner allerede han veldig. Lang, lang ventetid både på time og på venterommet. Inn og ut i en fei, uten å ta tak i det som jeg kom for. Alt i hurten og sturten. Føler meg på ingen måte møtt. Forsinket og overflatisk.

Effektiv og hyggelig!

Hørte på hva jeg hadde å si og henviste raskt videre til gynekolog. Serviceinnstilt og imøtekommende, veldig fornøyd med valg av ny fastlege.

Veldig ok lege og effektiv

Da min forrige fastlege gikk av for pensjon helt nylig var det naturlig å fortsette hos hans etterfølger Nina. Det angrer jeg ikke på. Hun følger meg opp og er rask til å henvise til MR, sykehus osv. Tar nødvendige prøver og tar seg tid til å forklare hva som må gjøres og muligheter som foreligger. Det eneste som trekker ned, er at det kan bli litt venting utover tiden, og at det ofte blir lang ventetid når man forsøker å ringe legesenteret. Betjeningen på Sentrum legesenter er hyggelige men har mye å gjøre. Imidlertid er det slik på mange legekontor, så dette er ikke unikt for Sentrum legesenter. Alt i alt kan jeg anbefale Nina Kile. Effektiv, lett å snakke med og hun lytter til deg som pasient.