Hanna Øien
Jeg har hatt en svært god opplevelse med denne legen, og føler meg virkelig ivaretatt på alle måter. Fra første møte ble jeg møtt med en varme og omsorg som gjør det enkelt å føle seg trygg. Legen fremstår som oppriktig empatisk, lytter aktivt og tar seg tid til å forstå både symptomer og situasjon.
Faglig er nivået imponerende – kunnskapsrik, grundig og oppdatert. Jeg opplever at vurderingene som gjøres er gjennomtenkte, og at jeg får gode forklaringer som gir meg trygghet i behandlingen.
Tilgjengeligheten er også helt i toppklasse. Det er lett å få kontakt ved behov, og jeg setter spesielt stor pris på at legen følger opp også utenom selve konsultasjonen. Det gir en ekstra følelse av trygghet og kontinuitet som er sjelden.
Alt i alt en lege som kombinerer høy faglig kompetanse med ekte medmenneskelighet. Jeg kan varmt anbefale denne legen til andre som ønsker å bli møtt med respekt, forståelse og profesjonalitet.
Har ved flere anledninger blitt fakturert uten at det avtales på forhånd, og til feil sats.
For eksempel full konsultasjonspris for en enkel pasientkontakt. Ble fakturert nesten 4 ganger så mye som jeg burde.
Ved en annen anledning ble en enkel henvendelse gjort om til e-konsultasjon uten forvarsel, og faktura sendt ut automatisk.
Hun lytter ikke til pasienten som er gammel. Svarer bare at alt er bra når det faktisk ikke er det. Mest opptatt av å prate selv.
Gir ingen tilbakemelding på prøvesvar.
Tre ganger i løpet av en konsultasjon fikk vi vite at tiden var ute, nå er vi på overtid, har ikke tid nå.
Ingen tillit til henne.
Basert på deltagelse i time med min mor, og gjentagende tilbakemeldinger jeg får fra min mor
Hanna er en helt fantastisk Fastlege! Hun er lyttende/følger opp veldig nøye! Bryr seg! Også veldig klar og tydelig! Man lurer ikke på hva hun mente etter timen! Er så takknemlig for at både jeg og resten av familien har fått henne! Vokser ikke på trær sånne leger nei😊
Beste legen jeg har hatt. Tar meg på alvor, bruker god tid, viser empati og lytter godt. Anbefalles absolutt