Linda Stray Hoel

Tresse Legesenter
Kvinne, 52 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

1996

Ledige plasser

0 av 1400
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Tresse Legesenter
Festningsgata 4A 4608 Kristiansand S
Tlf: 38 10 54 10 ‐ Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no Vis kart
Linda Stray Hoel er en av 84 fastleger i Kristiansand

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
30 vurderinger
Tilgjengelighet
18 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
21 vurderinger
Service
19 vurderinger

Siste vurderinger av Linda Stray Hoel

Meget bra!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Linda Stray Hoel som fast lege i mange år og er meget fornøyd! Er så heldig at jeg ikke trenger å besøke lege så ofte, men de gangene jeg har hatt behov - har jeg blitt behandlet meget bra. Sendt videre for å ta MR/Røntgen, eller hva det måtte være. Ble ringt opp kjapt etterpå etter at resultatet kom, med forklaring på videre behandling. Hun er en av legene som ikke deler ut medisiner i tide og u tide - dette setter jeg veldig stor pris på! Så jeg er meget fornøyd med jobben Linda gjør.

Fikk kjeft for å gråte.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hadde min første time hos denne legen, og det blir forhåpentligvis den siste.
Hun virket allerede irritert på meg da jeg kom inn til henne fordi hun mente at jeg var for sen til timen, og at hun hadde vært ute og ropt meg opp. Selv vet jeg med sikkerhet at jeg satt på venterommet 5 minutter før avtalt tid, rett utenfor hennes kontor. Etter at jeg hadde forklart situasjonen min (så mye som hun lot meg gjøre det) begynte tårene å renne. ”Slutt å grin!” utbrøt hun etterfulgt av at hun fortalte meg hvor mange år hun hadde jobbet i psykiatrien. Hun måtte hele tiden sjekke dataskjermen for å se navnet mitt. Hun sa igjen ”slutt å grin” Jeg svarte at jeg prøvde. Da lo hun overlegent av meg. Følte meg på ingen måte tatt på alvor eller at hun i det hele tatt brydde seg. Føler heller at hun behandlet meg som et barn. Virkelig respektløst. Gikk skjelvende og i tårer ut derfra, og kommer selvfølgelig til å bytte med en gang. Anbefaler derfor ingen å gå til henne, særlig ikke hvis du trenger hjelp eller henvisning for noe psykisk.

Arrogant

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hoel er ikke en dyktig lege. Jeg var der ei gang men byttet med en gang for hun avbryter og bagatelliserer problemet man har på hjertet og ingen kjenner kroppen bedre enn en selv så hun anbefaler jeg ikke. Og stressete og ikke en god lyttet i det hele tatt skrekk og gru

Overfladiske svar

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Både meg og mannen min har brukt denne legen i ett år (vi har bodd utenbyes en stund før det)
Vi har nå begge søkt om å bytte...
Hun virker overfladisk, tar ingen problemer på alvor, setter nesten en "diagnose" før du har prata setningen ut... Tok ingen prøver av verken meg eller mannen min da vi kom med problemer som har vedvart over tid...
Hun har også dårlig peiling på hva NAV angår, og ikke minst skjemaer som har med handicapparkering å gjøre.
En annen ting: Selve kontoret er ofte stengt, både når jeg kommer og går...har av og til spørsmål til dem også, men luka er stengt....Syns ikke noe om hele legesenteret og har søkt om å få tilbake "gamlelegen". Vi er nr 1 og 2 på venteliste, så håper det skjer snart.

STYR UNNA!!!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Var veldig fornøyd i begynnelsen, men noe skjedde. Stressnivået til denne legen økte, fikk ikke snakket ferdig, ble stadig avbrutt av henne, jeg oppfattet henne etterhvert som arrogant, følte meg dårligere når jeg kom ut derfra enn når jeg kom inn. Ble ikke hverken sett eller hørt. Flittig på å sitte å se ned i pc og henvise videre. Fikk på følelsen av at det var om å få pasienten fortest mulig ut igjen.
Så glad jeg tok mot til meg å fikk byttet.