Maihanpoor Siddiqi

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2015)

Hustadvika legetjenester Telefonnummer71 26 82 0071 26 82 ...
Sentervegen 125 6440 Elnesvågen
Maihanpoor Siddiqi er en av 12 fastleger i Hustadvika

Siste vurderinger av Maihanpoor Siddiqi

Hyggelig og lyttende

Siddiqi er lett å få kontakt med. Han tar deg på alvor, men kan lese journalen din bedre på forhånd, slik at man ikke trenger å bruke tid under timen til dette. Han vurderer de tingene man oppsøker legen for, på en seriøs og god måte.

Flink og kunnskapsrik

Jeg er godt fornøyd med han, en flink og dyktig lege som tar saken på alvor. Han er grundig med god oppfølging. Veldig imøtekommende, god kommunikasjon. anbefales som fastlege.

Uinteressert

Jeg opplevde konsultasjonen som lite tilfredsstillende. Måtte vente lange over tiden før jeg fikk komme inn. Når jeg først fikk komme inn til legen konstaterte han med hva det var som «feilet» meg før jeg hadde fått opplyst han om noe som helst nesten. Han var veldig påståelig, og uinteressert i å høre på hva jeg hadde å si. Jeg gikk fra timen med følelsen av å ikke bli sett og hørt, samt att han ikke gjorde en reell vurdering.

Manglende kunnskap og uinteressert

Jeg opplevde konsultasjonen som svært lite tilfredsstillende. Legen tok verken en grundig klinisk anamnese eller foretok noen form for fysisk undersøkelse. I stedet virket fokuset å være på hva jeg selv tenkte at problemet kunne være, uten at det ble fulgt opp med faglige vurderinger eller veiledning. Som pasient forventer man å bli møtt med både medisinsk kompetanse og interesse for å finne årsaken til plagene – det savnet jeg helt i denne timen. Jeg gikk derfra med følelsen av ikke å ha blitt tatt på alvor, og uten at noen reell vurdering av tilstanden min var gjort.

Trygg og kunnskapsrik

Effektiv og hyggelig lege. Organiserer raskt nødvendige henvisninger. Svært god oppfølging og god kommunikasjon. Jeg føler meg trygg og godt ivaretatt som pasient.