Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hustadvika legetjenester
Beste Legen
Lege: Liva Izaka-Egle SkrevetEr en fantastisk Lege, hun var min fastlege i Narvik fra 2019 til 2022 da legen flyttet sør over, hun er dypt savnet, er ikke det samme nu, håper du har det bra Liv.
Tenk at man savner hjemplassen bl.annet pga fastlegen sin
Lege: Kjell-Bjarte Aarsund SkrevetEn tvers gjennom fantastisk fastlege. Ser deg, bryr seg, lytter og gjør det lille ekstra sim gjør at man føler seg ivaretatt. Denne mannen skulle vært pensum i legestudiet! Sånn behandlet man mennesker!
[Navn fjernet av moderator]
Hyggelig og lyttende
Lege: Maihanpoor Siddiqi SkrevetSiddiqi er lett å få kontakt med. Han tar deg på alvor, men kan lese journalen din bedre på forhånd, slik at man ikke trenger å bruke tid under timen til dette. Han vurderer de tingene man oppsøker legen for, på en seriøs og god måte.
Flink og kunnskapsrik
Lege: Maihanpoor Siddiqi SkrevetJeg er godt fornøyd med han, en flink og dyktig lege som tar saken på alvor. Han er grundig med god oppfølging. Veldig imøtekommende, god kommunikasjon. anbefales som fastlege.
Uinteressert
Lege: Maihanpoor Siddiqi SkrevetJeg opplevde konsultasjonen som lite tilfredsstillende. Måtte vente lange over tiden før jeg fikk komme inn. Når jeg først fikk komme inn til legen konstaterte han med hva det var som «feilet» meg før jeg hadde fått opplyst han om noe som helst nesten. Han var veldig påståelig, og uinteressert i å høre på hva jeg hadde å si. Jeg gikk fra timen med følelsen av å ikke bli sett og hørt, samt att han ikke gjorde en reell vurdering.