Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hustadvika legetjenester
Avvisende og dårlig tid
Lege: Maihanpoor Siddiqi SkrevetVanskelig å kommunisere med. Opplever han som en dårlig lytter. Han har tatt noen raske beslutninger fra hofta basert på antagelser og ikke medisinske vurderinger. Føler ikke jeg blir tatt på alvor. Sidiqqi tar seg ikke tid til å lytte til mine egne innspill/vurderinger. Kommer med små vittige kommentarer som jeg opplever frekke.
Opplever ham som avvisende og noe fjern.
Hyggelig og kompetent
Lege: Maihanpoor Siddiqi SkrevetHan er en dyktig og profesjonell lege. Jeg anbefaler han på det sterkeste da han kan flere områder innen helse.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Maihanpoor Siddiqi SkrevetHan er imøtekommende og tar seg tid til å høre på hva jeg som pasient sier,føler han bryr seg og gjør noe med å hjelpe ang min helse og sykdom gjennom mange år.Føler meg trygg og ivaretatt.Er kjempefornøyd med min fastlege.
Tilgjengelig og tar pasienten på alvor
Lege: Maihanpoor Siddiqi SkrevetLett å kommunisere med. Tar pasienten på alvor, tar seg tid og vurderer ulike behandlinger. Lytter til mine innspill og vurderinger. Opplever ham som kunnskapsrik og faglig oppdatert.
Veldig dyktig
Lege: Andrea Karoline Ravnå Raen SkrevetUtstråler kunnskap, trygghet og vennlighet. En glede å komme til denne legen. Håper hun blir værende i Hustadvika.