Gauhar Ayub Chaudhry
Alle leger skulle vært som Chaudhry! Alltid imøtekommende og tilstede. Han har godt humør, ærlig og sørger for at du blir godt ivaretatt. Stort pluss med tilgjengeligheten hans på drop-in telefon og video.
Han er dyktig, lyttende og du føler deg sett og ivaretatt! En veldig sjelden diamant av en fastlege som både er veldig medmenneskelig og kunnskapsrik. Føler meg trygg og han tar både fysisk- og psykisk uhelse på alvor. Håper han praktiserer som fastlege i mange, mange år til. Han er også en veldig hyggelig person. Den beste legen jeg har hatt!
Vil anbefale Dr Chaudry på det sterkeste. Han er utrolig dyktig til å følge deg opp som pasient og menneske. Har vært hos andre fastleger hvor man føler at man er på samlebånd, men her føler jeg meg sett og hørt av en kompetent lege.
Jeg har vært litt redd for å dra til fastlege før, men det er jeg ikke nå lenger. Han er utrolig hyggelig og er flink med å få meg til å føle meg trygg. Han er flink til å lytte og er den første legen av totalt 3 stk som skjønte hva som var galt med meg. Problemet jeg har hatt i 5 år er nå borte og jeg er så utrolig takknemlig! Kan ikke være mer fornøyd over å ha han som en lege. Anbefaler han på det sterkeste!!
Definitivt den beste legen jeg og resten av familien har hatt. Selv om vi har flyttet til andre siden av byen har vi ikke bytta fastlege..