Ragnhild Johanne Stuve
- Allmennmedisin
- Øre-, nese-, halssykdommer
Jeg var med et familiemedlem som har stuve som fastlege og ble virkelig sjokkert. Familiemedlemmet er eldre og litt sakte i bevegelsene, og trenger litt ekstra hjelp, men det viste stuve ingen forståelse for. Stuve kjeftet for at vi brukte lang tid på å forflytte oss fra venteværelset og deretter for at vi stilte så mange spørsmål under konsultasjonen. Det var en rystende seanse!! Jeg anbefalte å bytte lege med én gang!!
Mine opplevelser er at Ragnhild er en trygg og empatisk lege, jeg føler meg godt ivaretatt og blir behandlet med respekt, veldig fornøyd å ha henne som min fastlege.🌸🌸
Denne damen har ikke en holdning så en lege skal ha . Hun lytter ikke, hun legger sine ord i munnen på deg , og konkluderer selv. En blir ikke hørt, tatt på alvor , eller respektert . Når en går ut derfra , har en ikke fått sagt det en kom for. En føler seg liten og « brukt» . Styr unna
Som pårörande för en dement og kreftsyk mor som har Ragnhild som lege må jag advara alle at gå til hun. Servicen är ikke klok og hör hjemme på en fabrikk. Anbefaller att hålla sig undan helt.
Ikke god lege. Jag har väntat på smärtebehandling nu i flera månader. Som att tala med en vägg.
Finns inget bra at si