Ragnhild Johanne Stuve
- Allmennmedisin
- Øre-, nese-, halssykdommer
Jeg gikk til Stuve for et problem i den ene foten. Dette ble fort avfeid som en bagatell, men jeg fikk masse kommentarer på det Stuve mente var ugreie ting med beina mine, som sprengte blodkar og andre estetiske ting som hun mente jeg burde ordne opp i. Hun nevnte da også at hun drev en klinikk hvor jeg kunne få hjelp. Jeg var helt sjokket over denne legevisitten!!
Merket allerede første time at hun er vanskelig å prate med, hun avbryter og blir defensiv, noe som er utrolig forvirrende og irriterende. Aldri opplevd så dårlig og uprofesjonell kommunikasjon med noen noengang. Går ikke til legen med mindre det er absolutt nødvendig. Svært ubehagelig opplevelse hver gang.
Hos stuve så følte jeg at problemene mine ikke var problemer men at jeg overdrev totalt. Hun er nedlatende og frekk. Har ikke hatt så lyst til å dra innom fastlegen når jeg har trengt det
Er ikke noe særlig bra, når total inntrykket er omtrent bånn. Bør lytte på pasienter, mange timer inn og ut som burde vert tatt i en 1 gang ? Får ikke ønsket hjelp og henvisninger. Har sett meg opp på ny fastlege..synd det er lang ventetid på alle.
Har hatt dr. Stuve som fastlege i et par år, og opplever henne ofte som nedlatende og ufin. Er ofte ikke intressert i å høre etter, og har som regel alle svar selv. Antar veldig mye. Har opplevd flere ganger at hun ikke vil henvise videre der det er nødvendig, både for meg selv, samboer og barn. Skylder feil ift resepter, timeavtaler osv på pasient eller helsesekretær, og kan aldri selv innrømme feil