Ewa Gawecka
- Allmennmedisin
- Anestesiologi
Jeg er veldig fornøyd med fastlegen min. Hun tar seg alltid god tid til å lytte, forklarer ting på en tydelig måte og viser ekte omsorg. Jeg føler meg trygg og godt ivaretatt hver gang jeg er der.
Hun er en uvanlig dyktig fastlege med egenskaper og kunnskap som gjør inntrykk. Hennes intelligente, lyttende og innsiktsfulle pasientforståelse gjør henne til en sjeldenhet.
Kan sterkt anbefales.
Har opplevd flere ganger at jeg ikke blir tatt ordentlig på alvor av Eva. Ved siste besøk fikk jeg ingen undersøkelse, til tross for at jeg forklarte tydelig hvor jeg hadde vondt. Hun konkluderte raskt uten å se nærmere på problemet. Oppfølgingen oppleves ofte som overfladisk, og jeg sitter igjen med lite tillit til behandlingen.
Jeg opplevde legen som unødvendig streng og lite imøtekommende. Jeg følte meg ikke tatt på alvor, og måten jeg ble snakket til på, gjorde at jeg følte meg behandlet som et lite barn – ikke som en voksen pasient med egne behov og utfordringer.
I stedet for å føle meg ivaretatt og lyttet til, opplevde jeg at legen ikke hadde noen reell interesse i å hjelpe meg. Kommunikasjonen føltes kald og dømmende, og det hele endte med at jeg ble så frustrert og direkte såret. Det er ikke slik man skal føle seg etter å ha vært hos sin fastlege.
Jeg føler meg godt ivaretatt og sett hos Ewa Gawencka. Hun er oppmerksom og stiller spørsmål og gir gode råd.