Grand Medisinske Senter

Prinsegata 11B 3256 Larvik

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Grand Medisinske Senter

Eksepsjonell faglig dyktighet og ivaretakelse

Lege: Atle Klovning Skrevet

Etter å ha hatt denne legen i 16 år, er jeg fortsatt imponert over hans faglige nivå og dype engasjement. Til tross for lang fartstid i yrket, møter han pasienten med en sjelden tålmodighet og oppdatert medisinsk kunnskap.
Han kombinerer profesjonell grundighet med en genuin evne til å lytte, noe som skaper maksimal trygghet. Det er tydelig at pasientens velvære alltid er førsteprioritet. En fantastisk fastlege som anbefales på det sterkeste. Takk Dr, Atle!

Spesiell

Lege: Hedda Veimar Kilen Skrevet

Bærer preg av at hun ikke har vært fastlege før.

Lite feedback og mindre sosialt imøtekommende.

Sikkert passende dersom du vil ha en lege som ikke stiller så mange oppfølgingsspørsmål.

Dårlig

Lege: Ewa Gawecka Skrevet

Legen har dessverre ikke vært til særlig hjelp og virker heller ikke å lytte til det jeg sier. Hun antar at man ikke kan ha helseplager når man er ung, og på grunn av dette føler jeg at jeg bare har kastet bort både tid og penger. Jeg har ventet på undersøkelser som jeg ble fortalt at jeg skulle få, men nå har hun plutselig bestemt at de ikke skal gjennomføres. Det er vanskelig å forstå hva poenget er med en lege som verken tar pasienten på alvor eller bidrar til at man får den hjelpen man trenger for å bli frisk.

En pålitelig lege. Alltid hjelpsom.

Lege: Ewa Gawecka Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med fastlegen min. Hun tar seg alltid god tid til å lytte, forklarer ting på en tydelig måte og viser ekte omsorg. Jeg føler meg trygg og godt ivaretatt hver gang jeg er der.

Trygg

Lege: Ewa Gawecka Skrevet

Hun er en uvanlig dyktig fastlege med egenskaper og kunnskap som gjør inntrykk. Hennes intelligente, lyttende og innsiktsfulle pasientforståelse gjør henne til en sjeldenhet.
Kan sterkt anbefales.