Mark Ernst Amend

Autorisasjon (2003)

Venteliste

41 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Mark Ernst Amend er en av 7 fastleger i Etne

Siste vurderinger av Mark Ernst Amend

Har hatt 3 gode leger MARKer en av di angn min sykdom som er et problem for mange leger og.

Mark er den beste legen du kan ha hvis du har en alvorlig og utfordrende sykdom, han gjør alt han kan og litt til for deg. Er du typen så springer til lege når du har litt vondt i en finger så er ikke han lege for deg. Han er skeptisk og kritisk til tin som er flott hos en lege, men han har baller å skaffer deg den hjelpen du skal ha, han snakker din sak. Han har min fylle tillit samt han tillit til meg. En virkelig god lege, dere er heldige som har han, jeg vil følge denne legen så lenge jeg kan. Nå byttet han fra ølen til etne og det gir meg 20 min lengre reise, men han er verdt det ang min sykdoms problemer. Kan anbefale han på det aller høyeste, her blir du ikke kastet ut etter 10min. Han har flere ganger blitt sittende opp til 1 time med meg på kontoret for å få ting på plass. Han bruker di midlene og utstyret han har tilgjengelig for å hjelpe deg som er alvorlig syk. Har ingenting negativt å komme med selv om jeg har hørt at noe ikke har vært fornøyde( litt vondt i ryggen osv saker) der di har ønsket mdesiner for å sovne isteden for å prøve bevegelse som ofte er det beste i slike saker. MARK bryr seg ikke om det er sykehus direktøren han snakker med, han sier sin menig som så langt bare har hjulpet meg.

Dyktig

Oppleves trygg og faglig veldig dyktig. Forklarer alle diagnoser og behandlinger på en god måte. Følger godt opp.

svært dyktig lege

Dette er en lege som er flink til å få oversikt, hente inn informasjon og som møter deg som et helhetlig menneske. Når det er alvorlige ting, er han enestående å ha som lege. Han er effektiv og veldig god til å formulere seg skriftlig, hvilket er veldig bra når man trenger en henvisning. Han er ærlig, tydelig og direkte, hvilket jeg setter stor pris på. Noen ganger snakker han veldig fort, og det kan være vanskelig å få med seg alt, men da fungerer det bra å gi beskjed om dette.

En av de beste legene i distriktet

Eg stoler på ham som lege. Han har mye kunnskap, virker godt orientert og sikker i faget og er objektiv. Alltid begrunner detaljert egen tankegang. Eg er veldig glad at han er min fastlege.

Endelig ein eg kan stole på!

Veldig flink og dyktig lege, mye kunnskap og svært grundig. Hadde noken kompliserte greier og følte meg ikkje ivaretatt av forrige fastlegen. Er veldig glad at eg kunne bytte til han. Han følger opp og er til stedet når det trengs. Kan anbefales på det varmeste!!!