Camilla Nirosha Yogaseelan

Autorisasjon (2016)

Camilla Nirosha Yogaseelan er en av 613 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Camilla Nirosha Yogaseelan

Var hos vikar Lily Bui Pham

Byttet fastlege på grunn av flytting. Drar på legetime første gang etter flytting og der er det en vikar som heter Lily. Forklarer alt, sykdom plager osv, men denne legen ser rett og slett ikke pasienten, lytter ikke, gjør det henne tror virker riktig. Uten noe form for begrunnelse osv. ser at hun har fått en lignende anmeldelse tidligere og det stemmer 110% Anbefales ikke.

Empatiløs Lege Lily Bui Pham

Hun lytter ikke og sitter med det inntrykket at hun kan gjøre ting bedre enn min fastlege med å ikke gjøre noe.
Jeg har en lang historikk med helseplager og ifølge henne så har jeg ingenting. Jeg og min lege avtalte om en ny utredning men Lily Bui Pham mener at det ikke trengs. Føler heller ikke hun viser noe forståelse eller er behjelpelig med noe annet. Anbefales ikke.

Vikar Lily Bui Pham

Jeg var hos vikar Lily Bui Pham, og det var en svært ubehagelig opplevelse. Hun viste ingen empati, fikk meg til å gråte, og lyttet ikke til det jeg prøvde å formidle. Jeg trives dårlig på grunn av en sykdom, men hun avfeide det og mente hun kunne vurdere det bedre enn meg – uten å undersøke eller henvise meg, selv om hun tidligere skrev at jeg måtte undersøkes.
Ønsker du å bli forstått, da må du ikke til henne. Dette var den verste legetimen jeg har hatt, og jeg ønsker ikke å møte denne legen igjen.

Timebestilling ikke mulig via Helsenorge!

Hvorfor er det ikke mulig å bestille time hos denne fastlegen via Helsenorge sin app?
Pasienter blir henvist til å bruke denne appen, da må det være mulig å bestiller her.

Kjempeflink lege

Hun ser deg, er veldig kunnskapsrik og veldig god til å lytte. Den beste legen jeg har hatt noengang 😊