Ole Henning
Jeg har hatt Ole Henning som fastlege noe år nå. Jeg har et godt inntrykk av han og stor tillit til de vurderinger han gjør. Han har alltid vært tilgjengelig, og er nøye med oppfølging for meg. Han gir henvisninger til spesialister når det behøves. Jeg vurderer han som en god, forståelsesfull og trygg fastlege.
Jeg har hatt Ole som fastlege en god stund og er svært fornøyd med han, følge meg veldig trygg, Ole er veldig nysgjerrig og nøye med undersøkelser og grundig ,lytter og tar meg på alvor bruker god tid .
Rask med henvisninger ,følger opp prøvesvar, veldig god på e_konsultasjon og i denne forbindelse vil jeg anbefale Ole som fastlege.
Hadde Henning som fastlege i flere år. Fikk et veldig bra førsteinntrykk av han, han hadde satt av ekstra tid til den første timen, og vi gikk igjennom min sykdomshistorikk.
Etter å ha vært hos ha et par ganger endret jeg totalt oppfatning. Han er ofte forsinket, uten at det er en annen person inne hos han, eller at han har lest seg opp på prøvesvar etc før jeg kommer inn. Veldig opptatt av å skrive og se på pc’en, og ser meg nesten ikke i øynene. Jeg har en kronisk lidelse som krever hyppige blodprøver, når svarene har vært utenfor referanseverdi er hans løsning kun å kontrollere de.
Konfronterte han en gang med data bruken, og sa at det er jeg som er pasienten og det er meg du må høre og se på. Da ble han sint å svarte at dette var hans måte å jobbe på, og hvis jeg ikke likte det kunne jeg bytte fastlege.
Jeg er selv helsepersonell og synes denne måten å bli behandlet på som pasient er forkastelig.
Han er hyggelig i møte, men selve timene er svært lite effektive.
Jeg beskriver problemet mitt, og han bruker deretter flere minutter på å skrive på PCen sin i stillhet med lite kommunikasjon om behandlingsplan eller hva han skriver. Ved prøvetaking gis minimal informasjon om videre behandling og prøvetakingsprossessen, noe som blir frustrerende når prøvene koster tid og penger. Jeg har måtte gjenta prøver grunnet mangel på informasjon rundt forberedelser før prøvetaking.
Sender henvisninger, men det er det meste jeg får ut av timen. Lite dialog, og problemer blir ikke løst hos han. Til slutt betaler jeg uten å ha fått innsikt i tilstanden min eller videre plan.
Han er hyggelig. Men han er alltid sent, tar mye tid med å skrive på PCen og det er det. Han løser ikke problemer direkt men skriver henvisninger som tar mye tid og koster mer. Nye kontoren er ikke tilgjengelig for rullestol eller barnevogn.