Julie Christine Listhaug Eriksen

Bekkestualegene DA
Kvinne, 32 år

Godkjenning

Autorisasjon (2016)

Ledige plasser

0 av 1000
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

18 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Bekkestualegene DA Telefonnummer67 11 33 6667 11 33 ...
Bærumsveien 206 1357 Bekkestua
Vis kart
Julie Christine Listhaug Eriksen er en av 120 fastleger i Bærum

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(3)
3 vurderinger
Tilgjengelighet
(2)
2 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(2)
2 vurderinger
Service
(2)
2 vurderinger

Siste vurderinger av Julie Christine Listhaug Eriksen

Dyktig og hyggelig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Julie tar seg tid til deg og gjør en grundig jobb. Hun er imøtekommende, kunnskapsrik og har fulgt opp mer enn forventet. Anbefaler henne på det sterkeste!

Trygg og god å kommunisere med

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg opplever å bli tatt godt i mot av Julie. Hun tok både meg og ungene på alvor, og gjorde flere tester enn jeg hadde forventet og fulgte opp bedre enn forventet i etterkant.

En helt ok fastlege, men dårlig for yngre personer.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Julie er sikkert en ok lege for mange, i med at hun har 1000 på listen sin, men inntrykket mitt etter en time med henne er at Julie er en utrolig dårlig fastlege dessverre. Hun kan lite utenom akkurat det som har vært på legestudiet er mitt inntrykk, i med at hun ikke visste til diverse ting jeg hadde lest på og ville sjekke med helsepersonell. Hun var ikke sikker på det meste egentlig, og ville tydeligvis ikke svare på noe som ikke var helt safe å svare på. Hun tok puls.

Mitt innrykk er at hun bare har ambisjoner til å få pasientene sine på et nivå med gjennomsnittet. Et nivå hvor hun har gjort jobben sin, men jeg føler ikke at hun virkelig ville meg vel, og ville at jeg skulle ha det bra. Dette merket jeg spesielt rundt min situasjon av tidlig hårtap, hvor hun sa at hårtapet mitt ikke var stort nok, og hun ville at jeg skulle vente 2-3 år før jeg da kanskje kunne få resept på legemiddel. Etter det har jeg har forstått er det utrolig viktig å starte tidlig å motarbeide hårtap, og jeg tror helt ærlig at hvis jeg bare hadde fått et resept av legen, så jeg kunne kjøpe en motkur, så hadde jeg ikke sittet rundt 1 år senere med drastisk større hårtap, som viser seg å være svært aggressivt. For å være ærlig virker det som hun ikke kunne noe rundt hårtap. Jeg viste til og med et bilde fra morfaren min som var nesten fullstendig skallet, som burde vise til at jeg har fått tidlig genetisk hårtap, som ofte også er mye mer aggressivt enn det mange andre opplever som har hårtap senere. Spesielt unge personer, styr unna her.

For å gi til konstruktive tilbakemeldinger til Julie, så ville jeg prøvd å endre perspektiv til å finne mer glede som lege. Hun virket ikke som hun likte jobben sin i det hele tatt. For meg går det greit at hun ikke smiler hele tiden og elsker det hun gjør, men det gjør en opplevelse som kan være ubehagelig for mange verre ved at hun ikke virker veldig interresert i det hun gjør. Jeg ville også anbefalt å være villig til å gi mer risikable råd hvis det kan være i fordel til livskvaliteten for pasienten. Dvs, behandlinger som ikke er helt etter boka, resepter som kan muligens gi sidevirkninger osv. La pasienten vite konsekvensene også la de få velge valg