Rebekka Sperling

Autorisasjon (2011)

Venteliste

205 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Din Lege AS Telefonnummer22 54 05 0022 54 05 ...
Fredrik Stangsgt. 11-13 0264 Oslo
Rebekka Sperling er en av 615 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Rebekka Sperling

Engasjert, faglig dyktig, effektiv!

Rebecca er en utrolig faglig flink og effektiv fastlege. Hun tar virkelig grep om alle problemstillinger som kommer opp og henviser der hun ikke kan hjelpe selv. Hun følger veldig godt opp, både via Helsenorge og ved å innkalle til nye kontroller. Jeg føler meg veldig trygg og ivaretatt på alle måter.
At fastleger har mye å gjøre er et kjent problem og gjelder for alle fastleger. Er hun litt forsinka får jeg alltid en beklagelse på det, enda det for meg er fullt forståelig at man som fastlege kan bli litt forsinka utover dagen, og hun er alltid imøtekommende og positiv.
Jeg er helsepersonell selv, og må si jeg kunne ikke hatt en bedre fastlege enn Rebecca.

Kompetent, handlekraftig, oppfølgende

Jeg har hatt flere fastleger, men ingen har vært i nærheten av å være så handlekraftig og drivende i å finne ut av ting når man først har plager eller helseproblemer. Her har jeg blitt veldig imponert. Der man kan oppleve å nærmest krangle med leger for å få henvisninger, opplevde jeg at Rebekka er "på" og interessert i å utrede årsaker - samtidig som hun er tydelig på hvilke ting man ikke trenger å bruke tid på.

Jeg ser flere har lagt igjen dårlige vurderinger som virker mye basert på personlig utstråling, så jeg legger en kort kommentar om dette: Rebekka er som person rett på sak og effektiv; det er lite snikksnakk. For enkelte kan dette kanskje oppleves kaldt eller lite empatiserende. Det er imidlertid viktig å ikke blande subjektivt opplevd "varme", med interesse og oppfølging. For meg er det ingen tvil om at Rebekka er en svært dyktig lege som tar helsen din på alvor.

Vanskelig å bli tatt på alvor, lite empatisk

Jeg opplevde dessverre ikke Rebekka som en trygg fastlege. Hun virker faglig dyktig, men fremstår som kald, overlegen og lite empatisk. Jeg følte meg ofte overkjørt, møtt med motargumenter og mistenkeliggjort når jeg forklarte hvordan jeg hadde det.

Humøret hennes var også svært skiftende, nesten som å møte en ny lege hver gang, noe som gjorde timene uforutsigbare og stressende i en allerede sårbar situasjon.

Timene føltes ofte mer som diskusjoner enn konsultasjoner, hvor jeg måtte forsvare meg for å bli tatt på alvor. Hun var dessuten konsekvent svært forsinket, selv tidlig på morgenen, og det var tydelig at det er høyt press og lite rom for den enkelte pasient.

Jeg synes det er merkelig at det er så lang venteliste for å få henne som fastlege, med tanke på mine erfaringer. For meg ble det til slutt nødvendig å bytte fastlege for å få en tryggere og mer lyttende oppfølging.

Overlegen, humørsyk lege

Jeg var ikke fornøyd med Rebekka som min lege.
Jeg følte hver gang jeg kom til henne at jeg måtte speile humøret hennes for å i det hele tatt bli hørt. Hun var ikke en sympatisk person. Leste i en tidligere kommentar at hun er en kald lege.. det vil jeg si meg enig i.
Hun var alltid forsinket, og alltid stresset.
Følte meg ikke hørt og ikke trodd ang mine plager.
Den ene gangen jeg var der satt hun også å sendte tekstmeldinger fra sin private mobil tlf.. not good!
Det er veldig lang ventetid for å få time, og av en eller annen grunn veldig mange på venteliste for å få henne som lege.

Flink, kunnskapsrik og trygg fastlege

Kunnskapsrik og lett å kommunisere med, som gir en følelse av trygghet. I tillegg oppleves hun som svært effektiv. Veldig fornøyd med Rebekka!