Arman Hadzic
Arman er en fantastisk og dyktig lege, som etterstreber det beste for sine pasienters helse. Dessverre er hans femstjerners innsats totalt overskygget av klinikkens forferdelige sekretærer og deres totale frekkhet. Det er ikke mulig å bestille time via Helsenorge, hvilket er absurd da vi lever i 2025. Man er nødt til å ringe for å bestille time, og da foretrekker jeg å droppe både legebehandling og sykemelding fordi det betyr at jeg må ta kontakt med klinikken per telefon, og da bli møtt av usedvanlig spydige sekretærer som er svært lite kompetente i pasientbehandling, og håndtere sine telefonmøter med syke og sårbare mennesker. Jeg har lyst til å beholde Arman som fastlege, men kan ikke se at jeg klarer å gjøre det med mindre de investerer noen kroner i å etablere seg i Helsenorge sine systemer. Når jeg ber om å få første ledige time VET jeg at de i blant, om jeg orker å korrigere deres frekkhet, ikke gir meg første tilgjengelige time, men heller en time en uke senere. Jeg har blitt operert for et alvorlig sykdomstilfelle og er helt avhengig av fastlegens bistand i rehabilitering og oppfølging av sykefravær, men for å møte min fastlege må jeg gjennom klinikkens sekretærer og det har jeg dessverre ikke lyst til å utsette meg selv for.
Arman er en varm og omsorgsfull person som gjør at hele familien min føler seg sett, hørt og veldig trygge. Han viser alltid ekte interesse for oss som personer, noe som betyr veldig mye. Han møter oss som regel med et bredt smil og spør hvordan det går, og sprer en positiv energi som får oss til å føle at ting alltid kommer til å ordne seg.
Vi er kjempefornøyde og takknemlige for at akkurat han er vår fastlege.
Vi fikk tildelt ny fastlege etter mange år med samme og var spent på dette.
Arman Hadzic har gitt et meget godt førsteinntrykk. Han er imøtekommende, lyttende og målrettet. Han følger opp på en trygg og grundig måte.
Tre familiemedlemmer har vært hos ham for konsultasjoner det siste året om ulike helsemessige forhold. Vi er alle svært godt fornøyd.
Etter 20 år med samme faste lege fikk vi en ny fast lege. Jeg var ekstremt bekymret for dette, men Arman viste seg å være en forståelsesfull og utrolig dyktig lege. I tillegg tar han godt vare på sine pasienter.
Veldig fornøyd med Arman som fastlege. Han ser deg som person, dine utfordringer og svarer raskt på e-konsultasjoner. Tar litt tid å få ledig time, men sånn er det hos alle fastleger.
Fikser raskt opp i henvisninger, sykemeldinger og videre behandling.