Sveinung Rui Fronth Haaland
Sveinung er mer enn bare en person med medisinsk kunnskap – han er et symbol på tillit, omsorg og menneskelighet. En dyktig lege lytter nøye til pasientene sine, forstår deres bekymringer og behandler ikke bare sykdommen, men også mennesket bak den.
Er du en person som er overvektig og med store kroniske smerter, anbefaler jeg ikke denne legen! Det eneste som han mener hjelper er å gå til fysioterapeut og gå ned i vekt på tross av at jeg har hatt kroniske smerter når jeg var slank også!Nå med kun 5 kg for mye!
Og fysioterapi er prøvd!
Takk for at du deler opplevelsen din. Jeg er lei for at du sitter igjen med en følelse av ikke å bli tatt på alvor, det er aldri slik en konsultasjon skal oppleves.
Min intensjon er alltid å bidra til best mulig helhetlig behandling, og jeg tar med meg tilbakemeldingen din videre.
Dersom du ønsker det, er du velkommen til å ta kontakt igjen, slik at vi sammen kan se nærmere på situasjonen din og vurdere andre tilnærminger. Jeg håper jeg får muligheten til å rette opp i denne dårlige opplevelsen du har hatt.
Med vennlig hilsen, Sveinung Haaland
Besvart av Sveinung Rui Fronth HaalandLegen er dyktig og sympatisk. Flink til å lytte. Veldig behjelpelig og stiller opp for pasienten. Hilsen veldig fornøyd pasient.
En dyktig lege som tar deg på alvor, han er sympatisk med en behagelig personlighet.Føler at jeg blir godt ivaretatt.