Mahsa Ghaemi Mahmoodzadeh

Skedsmokorset Legesenter
Kvinne, 53 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1999)

Ledige plasser

0 av 1350
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

53 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Skedsmokorset Legesenter
Furuholtet 1 2020 Skedsmokorset
Vis kart
Mahsa Ghaemi Mahmoodzadeh er en av 69 fastleger i Lillestrøm

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(13)
13 vurderinger
Tilgjengelighet
(11)
11 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(11)
11 vurderinger
Service
(10)
10 vurderinger

Siste vurderinger av Mahsa Ghaemi Mahmoodzadeh

Dyktig og lyttende fastlege !!!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt dr Mahsa som fastlege i 16-17 år, og er svært fornøyd! Hun er en trygg person å oppsøke, lytter til hva pasienten kommer med, følger tett opp og er dyktig i jobben sin!

En fastlege å anbefale på dwt sterkeste!

Svært godt fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Masha som fastlege i mange år, og er svært godt fornøyd. Hun er effektiv og nøye, og lytter til det som blir formidlet. En lege til å stole på.

En hjelpsom person å ha i livet!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt henne som fastlege en periode nå, og har alltid følt at jeg blir godt tatt vare på. Tror mye av kritikken jeg leser her skyldes at folk tror at leger har superevner og kan kurere alt. De gangene jeg har hatt litt angst for noe har jeg blitt roet ned, og de gangene jeg virkelig har trengt hjelp har jeg blitt henvist videre! Tar kanskje litt tid iblant å komme i kontakt til legen, men det er vel naturlig med tanke på hvor mye jobb de har?

Strålende fornøyd :)

Lite tilgjengelig og lite til stedet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fikk henne som fastlege da fastlegeordningen startet og hadde henne som fastlege i mange år. Opplevde henne som lite tilgjengelig. Faktisk var jeg mye oftere hos en vikar enn hos henne, som føltes mye bedre. Vil si at alle vikarene var bedre enn henne, de lyttet i hvert fall mer. Ved flere anledninger var hun rett og slett avvisende. Hadde symptomer som de aller fleste kanskje ville oppleve som skremmende, men det hørte hun ikke på. Ved flere anledninger måtte jeg ta kontakt med en annen lege etter å ha bli avvist av fastlegen for å få behandling. Dette gjorde at jeg måtte stille spørsmålstegn til hennes faglige kompetanse.

Da jeg ble ganske syk for noen år siden så jeg meg nødt til å bytte lege, noe jeg er svært glad for at jeg gjorde. Det var først da jeg informerte henne om at jeg skulle bytte lege og at hun måtte sende journalen min til den nye legen at jeg følte at hun var interessert i å høre på meg, men det var helt tydelig at hun tok det ille opp at jeg skulle bytte lege og tok det personlig til tross for at jeg sa at jeg byttet lege fordi jeg ønsket en som holdt til nærmere der jeg bodde.

Synes også legesenteret denne legen er tilknyttet er svært vanskelig å komme igjennom til. Det virker ikke som om de har helt oversikt eller kontroll. Flere ganger når de skulle ta blodprøve klarte de ikke å ta den og kunne stikke meg 4 ganger før de byttet person. Fikk også flere purringer som jeg kunne dokumentere at jeg hadde betalt.

Den beste fastlegen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt henne som fastlege i mange år og har alltid vært fornøyd. Det er litt langt ventetid for å få time hos henne, men hver gang jeg er hos en vikarlege forstår jeg hvor bra Mahsa egentlig er. Hun vet om alle mine sykdommer og jeg stoler på henne.