Geir Jensen Henanger

Geir Henanger AS
Mann, 59 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1996)

Tilleggskompetanse

Sjømannslege

Ledige plasser

0 av 1900
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

18 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Geir Henanger AS
Madlakrossen 25 4042 Hafrsfjord
Vis kart
Geir Jensen Henanger er en av 119 fastleger i Stavanger

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(35)
35 vurderinger
Tilgjengelighet
(32)
32 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(31)
31 vurderinger
Service
(26)
26 vurderinger

Siste vurderinger av Geir Jensen Henanger

Styr unna

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kan ikke forstå hvordan denne legen har fått så mange gode tilbakemeldinger, det kjenner jeg meg ikke igjen i. Mer arrogant og egosentrisk lege skal du lete lenge etter...

Regn med hvert fall 1 times venting når du skal hit, og ikke forvent å få spesiell god hjelp når du først kommer inn heller. Virker ikke som om han har lest journalen eller timebestillingen din før man kommer inn. De gangene jeg har vært inne hos han har jeg nesten ikke kommet til ordet, han liker visst å høre sin egen stemme så godt.

Dersom du er gravid, ville jeg styrt unna! Bestilte time for første svangerskapskontroll, men da jeg kom dit brukte han mesteparten av tiden på å snakke om da han var lege i Danmark og hvor mange friske dødfødte barn som ble født på overtid. I tillegg så tok han ingen blodprøver, fikk ikke Helsekort for gravide og på toppen av det hele så fikk jeg regning i posten etterpå. Dette til tross for at alle kontroller relatert til svangerskap er lovpålagt gratis for den gravide. Klagde inn til legekontoret i håp om at det bare var en feil, men de påstår at min time ikke var dekket av den ordningen. Forstå det den som kan. Jeg bytta hvert fall lege umiddelbart etter det. Det var dråpen som fikk det til å renne over.

Beste legen

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Føler meg godt tatt vare på og tar seg tid til å lytte og forklare.
Tar meg og mine på alvor.
Føler meg rett og slett skikkelig trygg på å ha han som fastlege.
Litt lang ventetid men det er han absolutt verdt! Elsker damene i resepsjonen også. Liker spesielt at de har litt humor og Glimt i øyet :)

Trygg og kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En dyktig og flott lege, vi er veldig fornøyd hele familien med denne legen. Kan virkelig anbefales.

Handlekraftig, empatisk og profesjonell

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Geir Henanger har ikke bare forbedret livskvaliteten ivår familie, men også sendt oss direkte til barneintensiven. Han er en veldig dyktig lege som har mye kunnskap og som vet hva han gjør. Ja, ventetiden kan være lang men på kontoret gjøres kontinuerlig vurderinger av alvorlighetsgrad. Det er min erfaring at de svakeste gruppene prioriteres. Han er en lege som evner å se helheten og derfor anbefaler han gjerne alternativer til medisinering. Han er oppdatert på et bredt felt, og henviser til spesialist ved behov.

For travel, for god tid. Generelt dårlig.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Treig lege, regn med å sitte lenge på dette venterommet, du kan risikere å bli ventende flere timer. Og når du faktisk får gå inn så blir du nesten jagd ut igjen. Går ikke an å bestille verken time eller resept på helserespons lenger. Det tilbudet tok de plutselig vekk. Og hvis du bestiller time må du vente i kansje 2-4 uker. Sekretæren er og frekk til tider. Føler meg ofte ikke hørt og tatt seriøst nok. Har faktisk tatt meg selv i å utsette mange legebesøk over tiden pga dette.Telefon tidene er omtrent ikke tilstede, og det samme er åpningstidene. Veldig nølende med henvisning. Vil helst ta det "neste gang" du kommer tilbake.