Aida Kevelj Klafstad
Kjempeflink lege som tar seg tid til å høre på pasienten. Hun har mye kunnskap om uforklarlige smerter, utmattelse og nevroplastisitet. Jeg fikk henne som lege etter å ha blitt kastet rundt i systemet, og følte jeg endelig fant noen som tok meg på alvor og forsto symptomene, og ikke minst fikk meg til å forstå de bedre. Jeg har alltid følt meg trygg i timer med henne og jeg kan anbefale henne på det sterkeste. Hun er også åpen for nye behandlingsmetoder og har vært veldig flink til å ta i mot forslag jeg selv har hatt for egen helse.
Kom tilfeldigvis til Aida i 2019(Aleris) da jeg følte meg rett å slette elendig form , på det tidspunkt hadde jeg vel omtrent ikke vært hos lege siden dimisjon i 1989.
Aida tok meg på alvor og jeg fikk enestående hjelp .
Aida fikk meg henvist til forskjellige spesialister og uten hennes trygge og behagelige oppfølging kunne dette ha gått veldig galt.(Hjerte svikt 30%)
Mvh en som til vanlig har legeskrekk
Aida er den beste legen jeg har hatt. Hun er trygg, lyttende og konstruktiv i møte med pasienter. Fikk alltid svar på det jeg lurte på og god behandling. Jeg skulle ønske jeg kunne ha hatt henne som lege etter studentiden – har fremdeles ikke funnet noen jeg trives like godt med. Som andre også har påpekt, tar det noen ganger litt tid å få time, men det er et mer strukturelt problem i helsevesenet.
Utrolig hyggelig, og tar alt på alvor.
Hun er ikke redd for å henvise videre ved behov, og er like flink med småting.
Det er derimot veldig lang ventetid på å få time, men det er det vel hos alle fastleger for tiden.
Aida er den beste fastlegen jeg noen gang har hatt. Hun er trygg, faglig flink og veldig forståelsesfull. Jeg føler meg sett og godt ivaretatt.