SiO Helse

Problemveien 9 0314 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved SiO Helse

Lite sympati og interesse

Lege: Herulf Einar Bjerke Torset Skrevet

Anbefaler ikke han som fastlege. Lite forståelsesfull og viser lite interesse og mener at plager jeg beskriver ikke stemmer eller kan være noe. Han spurte enda meg hva jeg ville med dette og hva jeg så for meg at kunne gjøres. Vel det vet ikke jeg, er jo en grunn til at man oppsøker lege. Var som å snakke med en kverulant. Fikk hele tiden i svar vi ser det an, kom tilbake om 2 uker. Følte meg oversett rett og slett.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Aida Kevelj Klafstad Skrevet

Kjempeflink lege som tar seg tid til å høre på pasienten. Hun har mye kunnskap om uforklarlige smerter, utmattelse og nevroplastisitet. Jeg fikk henne som lege etter å ha blitt kastet rundt i systemet, og følte jeg endelig fant noen som tok meg på alvor og forsto symptomene, og ikke minst fikk meg til å forstå de bedre. Jeg har alltid følt meg trygg i timer med henne og jeg kan anbefale henne på det sterkeste. Hun er også åpen for nye behandlingsmetoder og har vært veldig flink til å ta i mot forslag jeg selv har hatt for egen helse.

Tar deg på alvor

Lege: Herulf Einar Bjerke Torset Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Herulf som fastlege, og har alltid følt at han tar ting på alvor. Kom til ham en gang med noe jeg følte var en filleting, men han tok meg skikkelig på alvor og undersøkte saken. Anbefaler ham varmt videre.

Anbefaling av Anders Sandvei

Lege: Anders Sandvei Skrevet

Jeg vil gi min klare anbefaling av Anders Sandvei som lege. Han har fulgt meg over tid og vist en sjelden kombinasjon av faglig tyngde, ro og menneskelig forståelse. I møte med komplekse og langvarige problemstillinger har han vært grundig, lyttende og konsekvent opptatt av helheten – ikke bare symptomer isolert sett.

For meg har dette vært avgjørende for å kunne stå i krevende studie- og arbeidssituasjoner. Med Sandvei som fastlege har jeg fått den medisinske oppfølgingen og dokumentasjonen jeg har trengt for å kunne opprettholde progresjon i høyere utdanning, samtidig som helseutfordringer har blitt håndtert på en forsvarlig og realistisk måte. Han har hatt god forståelse for hvordan helse, kognitiv belastning og akademiske krav henger sammen, og har vært en viktig støttespiller i perioder hvor stabilitet har vært avgjørende for å komme videre i studiene.

Anders Sandvei tar pasientens livssituasjon på alvor, kommuniserer tydelig og respektfullt, og gir råd som er både faglig funderte og praktisk gjennomførbare. Jeg har alltid opplevd å bli møtt med tillit og seriøsitet.

Jeg kan uten forbehold anbefale Anders Sandvei til andre som ønsker en fastlege som ser hele mennesket – også når målet er å mestre studier og arbeid over tid.

Fantastisk Lege

Lege: Aida Kevelj Klafstad Skrevet

Kom tilfeldigvis til Aida i 2019(Aleris) da jeg følte meg rett å slette elendig form , på det tidspunkt hadde jeg vel omtrent ikke vært hos lege siden dimisjon i 1989.
Aida tok meg på alvor og jeg fikk enestående hjelp .
Aida fikk meg henvist til forskjellige spesialister og uten hennes trygge og behagelige oppfølging kunne dette ha gått veldig galt.(Hjerte svikt 30%)
Mvh en som til vanlig har legeskrekk