Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved SiO Helse
Varm, faglig dyktig og avslappet
Lege: Anne Gurine Egeland Høie SkrevetHyggeligste fastlegen jeg har hatt. Har vært hos henne med flere ulike problemstillinger, og synes alltid hun er svært behjelpelig og forståelsesfull. Jeg hadde senest en gynekologisk undersøkelse jeg var litt spent i forkant av, men hun var så profesjonell, tryggende og praktisk flink at det ikke var noen sak. Hun tar seg også alltid tid til noe avslappet småprat i starten og i slutten av timen, slik at man slapper godt av, og føler at hun ikke haster med å gjøre seg ferdig med deg. Den eneste lille ulempen er at det er en noe lang venteliste på timer.
Kjempeflink
Lege: Anne Aalgaard SkrevetEkstremt fornøyd med Anne som legen min i 9 år. Jeg er definitivt en kresen person når det gjelder helsepersonell men jeg har alltid følt meg trygg på Anne.
Jeg har hatt flere helseproblemer, både mentalt og fysisk som hun hjalp meg med. Fikk alltid tilbakemeldinger, oppfølging, osv.
Du vil sannsynligvis oppleve at hun noen ganger er forsinket, men det er fordi hun tar tiden som trengs med pasientene. Så forvent å vente 20 minutter ekstra på timen din. Men vit at det er fordi hun gir noen den tiden de trenger før deg, og at du mest sannsynligvis også snart vil ha en lengre time hvor du føler deg hørt om kan si det som er på hjerte.
Jeg synes hun alltid forklarte ting godt og grundig. Aldri nedlatende. Angrer virkelig på at jeg måtte bytte fastlege!
Flott og dyktig lege!
Lege: Aida Kevelj Klafstad SkrevetAida passer på at du blir hørt og ivaretatt, og følger opp i etterkant. Er ikke redd for å bruke ekstra tid til å kjøre ekstra tester for å komme seg til bunnen av saken. Og en transvennlig fastlege :)
Litt ekstra ventetid hos SiO var verdt det for å få ordentlig behandling. Det er synd at studietiden tok slutt, for det betyr at jeg må bytte fra denne flotten fastlegen!
Anbefaler ikke!!!
Lege: Anette Maria Kopperud SkrevetJeg dro til denne legen for psykiske plager og har ikke noe problem med den medisinske avgjørelsen tatt men har derimot problem med atferden til denne legen. Jeg opplevde legen som lite empatisk som gjorde at jeg ikke følte meg hørt eller tatt på alvor. Under konsultasjonen opplevde jeg at følelsene og reaksjonene mine ble bagatellisert.
Jeg reagerte særlig på uttalelser som ga meg inntrykk av at det jeg opplevde ikke var krevende eller vanskelig for meg. I stedet for å føle meg møtt med forståelse og respekt, opplevde jeg kommunikasjonen som avvisende og manglende forståelse for min situasjon.
En lege som lytter
Lege: Anne Gurine Egeland Høie SkrevetEr ekstremt trist over at jeg ikke kan fortsette å ha henne som lege ettersom det kun er for studenter. Det kan være vanskelig å få time hos henne, dersom det ikke er en hastesak. Men jeg har alltid følt meg hørt når jeg tar opp problemer. Hun hadde ingen problemer med å forstå studiesituasjonen min, og utfordringene mine, og gjorde gjerne tester for sikkerhets skyld (innenfor rimelighetens grenser) dersom jeg hadde noen bekymringer. Hun husker mye av historikken min før jeg kommer til legetimen og er sånn sett godt forberedt, selv på dager der hun henger litt etter skjema. Hun er også god på å forklare resultater og hennes meninger rundt problemstillingene.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?