Aida Kevelj Klafstad
Skulle ønske jeg kunne fortsette med Aida som fastlege etter studietiden. Hun er en lege som tar deg på alvor, lytter og gir seg ikke før hun har funnet en løsning. Psykisk helse står også høyt på agendaen hos Aida, og jeg er svært takknemlig for de årene Aida har vært min fastlege.
En lege som lytter, forklarer og gir råd. Hun er dyktig og gjør at du føler deg sett og hørt uansett hva det måtte være.
Den beste legen jeg har hatt. Så varm og flink. Har alltid følt meg sett og hørt! Trist at jeg ikke er student lengre og må bytte.
Beste fastlegen jeg har hatt, skulle ønske jeg kunne klone henne så jeg kan ha henne som fastlege etter min studietid. Aida hører på deg, tar deg seriøst, kommer med flere forslag til hva man kan sjekke for om det er noe, og er veldig effektiv. Eneste kjipe er at det ofte er lang kø for å få time med henne siden hun er så fullbooket, men ville heller ventet til jeg var døden nær for å få en time med Aida enn å ha en annen fastlege.
veldig god lege! hører på pasienter. virker kunnskapsrik. jeg har mye tillit til henne og hennes vurderinger!