Jan Robert Johannessen
Hatt denne fastlegen lenge, og angrer på å ikke ha byttet tidligere. Ser ikke på deg som pasient, og bryr seg ikke om man har smerter eller liknende. Har flere ganger fått beskjeden: "bare vent litt, så går det over", da jeg allerede har ventet en god stund før jeg gikk til legen i utgangspunktet. Får følelsen av at han lurer på hvorfor man er der i det hele tatt. Ellers er andre på klinikken utrolig flinke.
Føler seg latterligjort etter et legebesøk.
Har valgt flere ganger å gå til privatklinikk istedet for denne legen, til tross for 4 ganger så høy pris.
Absolutely unprofessional. Doesnt care much about your health. Barely looks at you. Gives you general words and paracetamol even if you break your head.
Jeg og mine barn har vært hos Jan Robert flere ganger og vi er fantastisk fornøyd med han. Han er hyggelig, høflig, imøtekommende og veldig dyktig.
Han kan være direkte, ærlig og holder seg til fakta. Hos noen er dette kanskje ikke så populært, for eksempel dersom man tror på kiroprakti.
I det siste har han tatt fantastisk godt vare på oss og vi kan ikke gjøre annet enn å anbefale han på det beste.
Dette er legen jeg har følt meg minst ivaretatt av.
Man føler seg mistenkeliggjort og må nesten krangle seg til nødvendige videre undersøkelser, noe jeg aldri har opplevd hos andre leger.
Hardhendt og lite fintfølende under rutinemessig gynekologisk undersøkelse.
De andre legene på legesenteret kan anbefales på det varmeste.