Jan Robert Johannessen
Gir av inntrykk av at han ikke bryr seg om klientene sine, bryr seg ikke om å være punktlig på avtaler, drar ut ting over så mange timer som mulig, gir kun generelle råd og nekter å grave dypere inn i problemer som trenger det.
Anbefales ikke. Bytter med en gang.
Dr.Johannessen bør kanskje bruke sin tid på organisasjonssaker innenfor legeforeningen, framfor å møte pasienter av ulike slag.
Han oppleves som uinteressert i pasientenes opplysninger.
Jeg har byttet lege. Glad for det.
Hatt denne fastlegen lenge, og angrer på å ikke ha byttet tidligere. Ser ikke på deg som pasient, og bryr seg ikke om man har smerter eller liknende. Har flere ganger fått beskjeden: "bare vent litt, så går det over", da jeg allerede har ventet en god stund før jeg gikk til legen i utgangspunktet. Får følelsen av at han lurer på hvorfor man er der i det hele tatt. Ellers er andre på klinikken utrolig flinke.
Føler seg latterligjort etter et legebesøk.
Har valgt flere ganger å gå til privatklinikk istedet for denne legen, til tross for 4 ganger så høy pris.
Absolutely unprofessional. Doesnt care much about your health. Barely looks at you. Gives you general words and paracetamol even if you break your head.