Pyrakas Kandavanam
Siden jeg har hyppige legebesøk har jeg brukt andre leger når min fastlege har vært bortreist. Det har jeg hatt dårlig erfaring med helt til jeg fikk komme til Pyrakas. I stedet for å "kjøre sin egen linje" har han satt seg inn i min fastlege sin journal og gitt meg den oppfølgingen jeg får til vanlig. God og sympatisk fyr.
Og "jentene" kan jeg ikke få skrytt nok av! Hører så mye negativt om servicen på Jørpeland legesenter, men jeg skulle likt å sett om någen kunne greid det bedre i et så hektisk arbeidsmiljø.
Han er blid, lytter godt og tenker på pasientens beste..Er 100 % fornøyd med ham som min fastlege
Han lytter og er flink til å ordne opp på lang sikt, men det er vanskelig å få god oppfølging på kort sikt, da han ofte er borte i lengre perioder.
Fantastisk lege , du kan komme til ham, og han lytter , uten å se på klokken om det nærmer seg neste pasient, klarer samtidig å unngå veldig lange ventetider for å komme inn,
lyttende,flink,dyktig,imøtekommende,blid er alle ord som beskriver denne flotte legen!