Magnus Espolin Johnson
Det er jo et pluss at Dr. Espolin er veldig sympatisk og hyggelig, men det hjelper jo lite når han aldri er tilgjengelig, og når han virker overarbeidet den tiden han er på jobb - slik det ser ut nå så har han fastlege for 1200 personer. Hvem klarer å håndtere 1200 personer?? Det er heller ikke greit å bli henvist til stadig nye legevikarer. Hele poenget med fastlegeordningen er jo nettopp at man skal møte en fast lege, som kan historikken din. Ellers blir det jo veldig ineffektivt - og upersonlig/utrivelig.
Dr Johnson oppfattes som en god og trygg lege. Han tar seg god tid til pasienten og stresser ikke. Dessverre er tilgjengeligheten hans veldig begrenset. Mulig at det er grunnet videreutdannelse eller spesialisering.
Dette medfører at man må bestille time hos en av hans vikarer, noe som oppleves som belastende da man gjerne ønsker å forholde seg til egen fastlege.
Føler jeg har trukket vinnerloddet da jeg fikk Magnus som fastlege i Oslo.
Veldig forståelsesfull, løsningsorientert og lyttende.
Magnus tar seg tid til å forstå problemstillinger og er veldig løsningsorientert. En dyktig fastlege!
Jeg er veldig glad for at jeg byttet fastlege til Magnus. Han tar seg tid til å lytte og jeg føler meg både sett og forstått.
Han er også kunnskapsrik, men ikke på en skråsikker måte, og er det noe han er i tvil på så sjekker han det opp for å være sikker.
Det er så viktig for meg å føle jeg har tillit til legen min, da jeg har hatt en del helseproblemer som må følges med på. Denne tryggheten har jeg heldigvis funnet med Magnus.