Logo for Øvre Nydalen Legesenter AS

Øvre Nydalen Legesenter AS

Logo for Øvre Nydalen Legesenter AS

Om

Velkommen til Øvre Nydalen Legesenter – et nyetablert medisinsk senter i hjertet av Nydalen. Hos oss kan du finne din nye fastlege i våre romslige og nyoppussede lokaler.

Med 6 erfarne fastleger og et team av 3 dedikerte helsesekretærer, streber vi etter å tilby den beste helsetjenesten for deg og din familie.

For oss er hver pasient unik. Du vil bli møtt av vennlige fastleger som ikke bare har bred faglig kompetanse, men også et oppriktig ønske om å ta vare på deg og din helse.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nylig fått null-hjemmel, noe som betyr at hun for tiden har god kapasitet:

Dr Arezou Malekshahian

Siste vurderinger av behandlere ved Øvre Nydalen Legesenter AS

Utilgjengelig

Lege: Arezou Malekshahian Skrevet

Fikk henne som fastlege i begynnelsen av februar, og har fortsatt ikke truffet henne. Jeg kommer til å bytte lege nå.

Sjokkert

Lege: Frøydis Blaker Aasbø Skrevet

Iskald, uten empati. Ingen hjelp å få som syk pasient. Fikk ikke resept på medikamenter jeg har mottatt i over 20 år. Ingen tillitt. Stygt behandlet/ viser deg døren

Trygg og god

Lege: Alexander Brana Rosic Skrevet

Jeg har gått til Alexander som vikarlege i mange måneder for diverse problemstillinger før han startet som fastlege. Han er en lege som har de personlige egenskapene man drømmer om at en lege skal ha. Han er faglig dyktig på somatiske såvel som psykiske problemstillinger. Ikke redd for litt småkirurgi. Sympatisk og varm framtoning. Anbefales på det sterkeste.

Godt nøgd

Lege: Alexander Brana Rosic Skrevet

Alexander er ein av dei beste legane eg har møtt. Han lyttar, forklarar enkelt, og tek meg alltid på alvor. Som kronisk sjuk har eg ofte kjent meg misforstått – men ikkje hos han. Eg føler meg trygg, og han gir aldri opp å finne gode løysingar. Anbefales på det sterkaste!

Supportive & empathetic

Lege: Alexander Brana Rosic Skrevet

I have been a patient of Alexander for over a year. He is a competent and friendly doctor that listens to your needs and concerns. He takes action and is flexible. Alexander has excellent communication skills; he manages to convey the message across with empathy and care. I highly recommend him as a fastlege.