Øvre Nydalen Legesenter AS

Sandakerveien 138 0484 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Øvre Nydalen Legesenter AS

Veldig dyktig og løsningsorientert fastlege

Lege: Magnus Espolin Johnson Skrevet

Hos Magnus føler man virkelig at man blir lyttet til, og han ønsker at pasienten er involvert og engasjert i behandlingen. Han er en fastlege som bruker god tid til pasientene sine, som sikkert fører til at han får mye å gjøre på kveldene. Anbefales på det sterkeste. Han er som andre leger lite tilgjengelig og vanskelig å få time hos, men det er likt for de fleste fastlegene i Oslo.

Sympatisk lege

Lege: Magnus Espolin Johnson Skrevet

Svært hyggeleg og sympatisk jamfør tidlegare fastlegar eg har hatt. Under konsultasjon og oppfølging etter dette kjenner ein seg både sett og trygg. Lyttande og oppmerksam.

Empatisk, imøtekommende og handlekraftig

Lege: Arezou Malekshahian Skrevet

Arezou anbefales på det varmeste! En faglig dyktig og omgjengelig fastlege som genuint er opptatt av å hjelpe sine pasienter. Hun bryr seg virkelig om pasientene sine, og strekker seg langt for at du skal få den hjelpen du har behov for.
En eksepsjonell lege!

Trygg og sterk faglig

Lege: Frøydis Blaker Aasbø Skrevet

Så fornøyd med Frøydis. Måtte dessverre bytte lege etter å ha flyttet, men skulle gjerne beholdt henne. Hatt henne i nesten 7 år, og hun har gitt utrolig god hjelp på både fysiske og psykiske problemer. Alltid følt meg sett og hørt, og hun tar det man kommer med på alvor og handler deretter. Anbefaler henne på det sterkeste!

Denne fastlegen tok meg og helsa mi på største alvor!

Lege: Sverre Enkerud Skrevet

Har tidligere opplevd å bli totalt overkjørt av fastleger!

Sverre derimot gjorde sitt ytterste for å høre på meg(!), forstå og hjelpe meg!
Han er snill, kunnskapsrik og tvers igjennom grundig og seriøs i legegjerningen.