Harald Høvik
Han virker ufølsom, lite interessert og uforberedt. Jeg har sendt 2 forespørsler om e-resepter som ble godkjent men jeg aldri fikk. Han sa han skulle kontakte sykehuset angående dobbling av medisinsk dose, som aldri ble sendt. Han følger heler ikke opp blodprøver som sykehuset har sagt jeg skal ta jevnlig. Virker som han bryr seg mer om pengene enn pasienten. Det kan ikke være pasienten sitt ansvar å ta ansvar for alt dette!! Jeg er derimot kjempefornøyd med helsesekretærene/resepsjonistene. Savner [Navn fjernet av moderator] <3 hold dere unna
Har god erfaring og burde være flink med "vidvinkel" Men er ganske arrogant og selvgod og det sitter for langt inne å henvise til andre/spesialister som antakelig kan og forstår problemer vesentlig bedre. Oppfattes som firkantet og paragraf rytter. Har liten interesse for å forstå personer som ikke passer inn i hans A4 system, der en har 6 min pr telefon time, og 10-15? per konsultasjon.
Han tar seg tid og lytter. Er på lag med deg. Virker interessert. Han er kunnskapsrik og å kjenner sine begrensninger for så å henvise videre
Har et veldig godt inntrykk så langt. Tar meg på alvor og lytter til det jeg formidler. Veldig hyggelig personsøk i resepsjonen og ved prøvetaking. Gir et solid helhetsinntrykk
Oppriktig interessert, er veldig fornøyd, tar meg på alvor og tar seg tid til å spørre hvordan jeg har det utover det jeg er der for.