Harald Høvik

Allmennlegespesialist og fastlege

Allmennmedisin

Autorisasjon (2015)

Vest Legesenter DA Telefonnummer67 80 50 4067 80 50 ...
Engervannsveien 31 1337 Sandvika
Harald Høvik er en av 132 fastleger i Bærum

Siste vurderinger av Harald Høvik

Proff og hyggelig

Høvik er kunnskapsrik og snill!
Blir alltid møtt med et smil og han husker sine pasienter. Jeg føler meg trygg med Høvik. Han lytter til sine pasienter og gir dem den gode hjelpen vi trenger.

Anbefaler Dr.Høvik på det høyeste!

10/10

Kjempe fornøyd med besøket mitt i dag hos Dr.Høvik.
Han er utrolig dyktig, pålitelig og en god menneskekjenner.

Jeg var litt engstelig til timen i dag, men Høvik klarte å gjøre om angsten til glede. Han er kunnskapsrik og vennlig. Anbefaler han på det sterkeste.

Klinikken var super fin! Personale er også veldig høflige og gir en følelse av trygghet.

Open minded, vennlig og faglig sterk

Jeg kom til dr Høvik med et komplekst problem som jeg synes var vanskelig å snakke om. Først og fremst ble jeg møtt av et delikat og tiltalende legekontor. Inne hos legen synes jeg han oppleves som genuint interessert, fokusert og en som har god oversikt. Jeg måtte ha flere konsultasjoner for å behandle min tilstand. Jeg får alltid time raskt og han er alltid presis. Løsningen ble god for meg, og det var ikke selvsagt. Tusen takk! Anbefaler dr Høvik på det aller varmeste.

Hyggelig fastlege, men med lite innlevelse

Stiller få spørsmål, noe som gjør at man ikke føler seg så godt ivaretatt som man kanskje burde.
Da han i går foreslo å sende CRP resultat til meg på e-post "siden maskinen tok tid og bråkte så" (sitat), opplevdes det frustrerende all den tid det var mye tid igjen av timen.
Jeg vil ikke anbefale han som fastlege.

Den verste fastlegen jeg har hatt

Han virker ufølsom, lite interessert og uforberedt. Jeg har sendt 2 forespørsler om e-resepter som ble godkjent men jeg aldri fikk. Han sa han skulle kontakte sykehuset angående dobbling av medisinsk dose, som aldri ble sendt. Han følger heler ikke opp blodprøver som sykehuset har sagt jeg skal ta jevnlig. Virker som han bryr seg mer om pengene enn pasienten. Det kan ikke være pasienten sitt ansvar å ta ansvar for alt dette!! Jeg er derimot kjempefornøyd med helsesekretærene/resepsjonistene. Savner [Navn fjernet av moderator] <3 hold dere unna