Ida Marie Skumlien Sandvand

Fastlege
Kvinne, 39 år

Godkjenning

Autorisasjon (2013)

Ledige plasser

0 av 1100
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

36 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Ida Marie Skumlien Sandvand er en av 587 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(7)
7 vurderinger
Tilgjengelighet
(4)
4 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(4)
4 vurderinger
Service
(3)
3 vurderinger

Siste vurderinger av Ida Marie Skumlien Sandvand

likegyldig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

sier mye jeg "vet ikke" eller "har ikke erfaring med denne problemstillingen. "Jeg opplevde å få mere uro etter å ha snakket med henne, for hun kunne ikke hjelpe med noen ting. Hun fremstår samtidig uinteressert. Jeg kan ikke anbefale denne legen, da jeg fikk en klump i magen etter å ha snakket med henne.

Uhøffelig og ikke forståelsesfull

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Linda Nguyen Luu som var dyktig, flink og hjelpsom fastlege. Endte opp med å få Ida som fastlege. Henne setter seg IKKE inn i sykehistorie! Bedt henne via nettet om å fornye noen resepter som henne nektet om og ville jeg skulle møte opp til timen! Noe som var uforståelig! Da disse medisiner er noe jeg går på fast i over lengre tid! Ved en time endte det opp med at henne ikke trodde på det jeg sa, og måtte få frem legemiddel listen min på helsenorge for at hun ga meg mine faste medisiner! Det endte opp med oppblussing av min tilstand i dårlig retning uten medikament! Anbefaler ikke er arrogant og frekk lege!

Beste fastlegen jeg har hatt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har kun hatt Ida som vikar på Rosenhoff, men skulle gjerne hatt henne fast. Makan til dedikasjon, ro og tid dedikert til pasientene har jeg ikke opplevd før. Hun er spesielt god på kvinnehelse, og jeg følte meg utrolig ivaretatt i forbindelse med celleprøve og oppfølging.

Tilgjengelighet er irrelevant her, for som lege er hun enestående.

Gjør ikke jobben sin

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg fikk tildelt denne legen i slutten av juli 2023, ettersom min gamle lege Linda Ngyuen sluttet. Jeg var skeptisk til denne nye legen, ettersom jeg leste at pasienter som hadde hatt henne som fastlege aldri hadde møtt henne. Da jeg i starten av august trengte å booke time, fant jeg ikke henne over de legene jeg kunne booke time hos fremover i tid på Sæter legesenter. Jeg bestemt meg da for å få en ny lege fra 1. september. (Ida har forøvrig dukket opp på listene over leger man kan booke time hos i etttertid). Det jeg trengte å booke time til var for å få mulighet til å ta en blodprøve slik at jeg kunne finne ut av om jeg har borrelia/borreliose, etter at en flått hadde sittet på meg i over 24 timer. Dan Ngyuen hadde ledig time. Jeg hadde konsultasjon med han. Han booket en time for blodprøvetaking på legekontoret sist uke. Jeg møtte opp og tok blodprøve. Jeg opplyste i luka da at jeg skulle ta en blodprøve for å teste meg for borreliose og at det var Dan Ngyuen som hadde bestilt for meg. I dag kom svaret. De hadde testet meg for D-vitaminer og ikke Borreliose! Det var Ida som kommenterte svaret på blodprøvene, vedrørende D-vitaminer. Jeg har ikke bedt om blodprøve vedrørende D-vitaminer. Jeg har aldri hatt konultasjon med Ida. Jeg har aldri møtt henne. Etter jeg tok blodprøve sist uke, fikk jeg en regning fra Ida pålydene 132 kroner, som jeg har betalt. Jeg har altså betalt for å ikke få svar på om jeg har Borreliose. Jeg har betalt for en konsultasjon med Ida, som jeg aldri har hatt. Jeg har betalt for å få vite D-vitamin-verdiene, som jeg aldri har bedt Ida eller legesenteret om. Hilsen (Navn fjernet av moderator]

Skaper gode relasjoner

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Legen har fulgt meg opp under svangerskap på Rosenhoff. Vurderingen gjelder altså der. Jeg har følt meg godt ivaretatt. Hun er både faglig dyktig, ryddig og tydelig - og et godt medmenneske.

Vis flere...