Marianne Schriwer
Marianne er en person som ser hele mennesket og helheten. Behagelig å prate med og er oppriktig interessert og engasjert.
Gjorde grundige undersøkelser ifbm. med en nyoppstått tilstand, men tok seg tid til å også snakke om medisinsk historikk, livssituasjon osv for å få helhetsbildet.
Har ikke empati nâr man trenger hjelp og bryr seg ikke om hva man trenger. Legen mâ klare â lytte og gi râd uten â fà pasienten til â fôle seg nedfôr etter â ha vaert der. Alle kan ha dârlige dager, men legen mâ ikke la det gâ ut over pasientene
Er utrolig fornøyd med Marianne! Hun har virkelig tatt meg på alvor og føler meg veldig godt tatt vare på. Hun her kan masse og jeg har opplevd at hvis hu ikke kan noe, så undersøker hun det grundig for å hjelpe. Det er ikke vanskelig å forklare til henne ettersom hun lytter til pasientene sine. Meget god og trygg lege!
Lytter og får deg til å føle deg hørt. Tar alltid plagene mine på alvor og undersøker det som er relevant å undersøke. Veldig fornøyd med Marianne, og anbefaler henne på det varmeste. Vikaren hennes er også dyktig.
Denne legen kan ingenting. Som en syk pasient har jeg mer kunnskap enn hva hun har. Tar deg ikke på alvor.