Behaylu Yitbarek Muluneh
- Allmennmedisin
- Indremedisin
Vurdering:
Jeg har hatt Dr. Behaylu Yitbarek Muluneh som fastlege i flere år og setter stor pris på både den faglige tryggheten og den menneskelige tilnærmingen han har. Han tar seg tid til å lytte, forklarer ting på en forståelig måte, og jeg føler alltid at jeg blir tatt på alvor.
Han har fulgt meg godt opp med mine helseutfordringer, og de tiltakene han har foreslått har hatt ønsket effekt. Jeg opplever ham som en lege jeg kan ha tillit til i mange år fremover.
For å sette det hele i litt humoristisk perspektiv: Hadde Hippokrates hatt en fastlege som Dr. Muluneh, ville han nok skrevet sin ed med enda litt mer entusiasme.
Kort oppsummert: En lege med både hjerte og hode på rett plass – jeg anbefaler ham varmt!
Dr. Behaylu har varit min fastlege i cirka 2 år.
Dr. Behaylu har sedan första besöket tagit mina problem på allvar och hänvisat mig till specialister och tagit nödvändiga åtgärder för att utesluta tillstånd. Han lyssnar på en, har enorm respekt och har väldigt stor förståelse. Till skillnad från andra doktorer så sträcker Dr. Behaylu sig alltid lite extra för att hjälpa en, trots under stunder där patienten (jag) har varit stressad och i dålig humör i stunden. Han förstår en och gör att man känner sig trygg.
Jag rekommenderar Dr. Behaylu och är enormt tacksam för all hjälp jag har fått hittills.
Enorm respekt till denna doktorn!
Har gått til Behaylu i ett års tid, og har blitt godt ivaretatt. Kunnskapsrik, ryddig og grei å forholde seg.
Varm personlighet. Ser raskt totaliteten. Effektiv, men gir likevel følelsen av å bli godt ivaretatt. Barn blir ikke presset til ubehagelige situasjoner, han lytter og respekterer.
Tar deg på alvor!
Engasjert, og kunnskapsrik. anbefalles!
Tok alle mine helse bekymringer på alvor!