Legene på St.Hanshaugen AS

Pilestredet Park 11 A 0176 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legene på St.Hanshaugen AS

Fastlege som bryr seg

Lege: Behaylu Yitbarek Muluneh Skrevet

Han hører på deg og er en trygg lege å gå til. Han er alltid effektiv med fornying av resepter. Og han finner tid dersom noe skulle haste
Kan trygt anbefale han😀

Kunnskapsrik og klok

Lege: Umer Ahmed Sheikh Skrevet

Umer er ein lege med kunnskap og refleksjon langt utover den tekniske kunnskapen frå medisinstudiet.

Dessutan er han raus og omsorgsfull, og gir konstruktive råd. Rett og slett ein strålande lege

Ikke betryggende lege

Lege: Behaylu Yitbarek Muluneh Skrevet

Han er hyggelig men glemmer diagnoser, stresser, virker ikke til å ha hverken tid eller lyst til å sette seg inn i pasienten

Har god tid til pasienten

Lege: Umer Ahmed Sheikh Skrevet

Umer Sheikh tar seg god tid, og hører etter hva jeg sier. Jeg er veldig fornøyd med å ha han som lege.

Trygg, grundig og menneskelig fastlege

Vurdering:
Jeg har hatt Dr. Behaylu Yitbarek Muluneh som fastlege i flere år og setter stor pris på både den faglige tryggheten og den menneskelige tilnærmingen han har. Han tar seg tid til å lytte, forklarer ting på en forståelig måte, og jeg føler alltid at jeg blir tatt på alvor.

Han har fulgt meg godt opp med mine helseutfordringer, og de tiltakene han har foreslått har hatt ønsket effekt. Jeg opplever ham som en lege jeg kan ha tillit til i mange år fremover.

For å sette det hele i litt humoristisk perspektiv: Hadde Hippokrates hatt en fastlege som Dr. Muluneh, ville han nok skrevet sin ed med enda litt mer entusiasme.

Kort oppsummert: En lege med både hjerte og hode på rett plass – jeg anbefaler ham varmt!