Morten Pytte
- Allmennmedisin
- Anestesiologi
Jeg har hatt dr. Pytte som fastlege i flere år nå, og har hatt god erfaring med han. Jeg opplever at han bruker tid og lytter til problemstillingene mine, og at han både kommer med egne forslag til løsninger og lytter til mine ønsker/forslag. Han er empatisk, ærlig og ydmyk, og jeg opplever at han tar meg på alvor. All ære til han og fastleger generelt som har ansvar for enormt mange pasienter med svært ulike problemstillinger.
Tar problemene mine seriøst og forsøker å finne gode løsninger. Lavmælt og hyggelig. Har fått spesielt god hjelp til å få orden på psyken, både av Morten og via en god henvisning.
Morten kan kanskje virke litt uinteressert i starten, men han har lyttet og tatt meg på fullt alvor når jeg virkelig har trengt det. Bra mann. Mulig han ikke er så god på kvinnehelse (ser at noen omtaler tyder på det), men det vet jeg ikke noe om.
Ved de første konsultasjonene var det snakk om enkle problemstillinger og det gikk relativt greit. Men etter en alvorlig episode med opphold på sykehus og deretter behov for oppfølging med sykemelding grunnet kvinnerelaterte plager opplevde ham som uempatisk og at han ikke tok plagene mine på alvor. Det at han ikke tok meg seriøst og nærmest var mistroisk til meg førte til at jeg ble dårligere. Ville ikke anbefalt ham, spesielt ikke til en kvinne.
Kan anbefales. Jeg kom fra mange år i utlandet og med medisinske forhold jeg ikke hadde da jeg dro. Dr Pytte hjalp meg tilbake inn i norsk helsevesen.