Bendik Bendixen Wågø
Etter å ha vært noen ganger innom hos han, så er jeg veldig splittet hva jeg føler om han som fastlege. Jeg får inntrykk av at han tar ting på alvor, men at han sliter med å ta avgjørelser og beslutninger og heller prøver å putte det over på andre. Jeg føler meg usikker til tider hva jeg vil få ut av en time hos han, og at han ikke helt stoler på hva jeg som pasient tenker om egen helsetilstand.
Jeg har dårlig inntrykk av denne legen. Han viser lite empati og omsorg. Kald person som er mest opptatt av seg selv enn å oppnå god kommunikasjon og kontakt med pasienten.
Føles ofte usikker på hva han skal gjøre. Sliter med å vise empati til personer som har behov for langvarig oppfølging og er avvisende. Vanskelig å få oppfølging selv når man har behov. Vanskelig å få henvisninger.
Jeg vil gi mine varmeste anbefalinger til min tidligere fastlege. Dette er en lege som alltid tar seg tid til deg og tar bekymringene dine på største alvor. Uansett hva det gjelder, føler man seg både sett, hørt og ivaretatt.
Han er imøtekommende og forståelsesfull, noe som gjør at man føler seg trygg i konsultasjonen.
Jeg opplevde ham også som svært effektiv; han svarer raskt på forespørsler om resepter og andre henvendelser. Han er i tillegg flink til å henvise videre til spesialister der det er behov for det.
Det eneste negative med å flytte, var at jeg måtte bytte til ny lege. Skulle gjerne beholdt ham videre!
Det er travelt ved alle legesenter, men dette er første gang i mitt liv en lege har tatt seg tid til å høre og se meg som et enkeltindivid. Veldig imøtekommende og forståelsesfull.