Prasad Gopikrishnan

Autorisasjon (2020)

Prasad Gopikrishnan er en av 6 fastleger i Råde

Siste vurderinger av Prasad Gopikrishnan

Kunnskapsrik og trygg

Med Prasad som fastlege har jeg alltid følt meg verdsatt og hørt. Han har god faglig og sosial kompetanse, og møter meg alltid med et smil.

Trygg og kunnskapsrik

Jeg er veldig fornøyd med Prasad. Han tar seg alltid god tid, er lyttende og viser omsorg og forståelse. Han følger opp blodprøver og undersøkelser og gir raskt svar. Jeg føler meg veldig ivaretatt og trygg. Han er en av de beste fastlegene jeg har hatt. Anbefaler han på det varmeste.

Hele fam på samme sted

Lege Prasad Gopikrishnan ved Råde legesenter ga meg en utmerket behandling. Han var punktlig, lyttende og viste ekte omsorg. Undersøkelsen var grundig, og han forklarte både diagnose og videre oppfølging på en enkel og forståelig måte. Han sørget for nødvendige blodprøver og henviste meg videre til spesialister der det var nødvendig, og informerte tydelig om hva jeg kunne forvente av oppfølging. Jeg følte meg sett og tatt på alvor gjennom hele konsultasjonen. En veldig kompetent og imøtekommende lege — jeg ville trygt anbefalt ham til venner og familie.

Lite fornøyd!

Lite fornøyd med denne legen. Lite kunnskapsrik og følte meg ikke godt ivaretatt.
Kom ut av timen med enda flere spørsmål enn hva jeg har fått svar på. Anbefales ikke

Trygg, dyktig og omsorgsfull lege

Jeg er svært fornøyd med behandlingen jeg har fått hos Dr. Prasad Gopikrishnan. Han er en veldig dyktig, rolig og forståelsesfull lege som tar seg tid til å lytte og forklare alt på en grundig måte. Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt under hele behandlingsforløpet. Han viser stor respekt for pasientene sine og har alltid et smil og en positiv holdning. Anbefales på det sterkeste! beste lege i norge 🇳🇴