Merete Villanger Nielsen

AMS AllmennMedisinsk Senter DA Kvinne, 49 år

Om

Autorisert1996
SpesialiseringAllmennmedisin
Ledige plasser
Advarsler

Praksis

AMS AllmennMedisinsk Senter DA

Søråsbråtet 9 5235 Rådal
Merete Villanger Nielsen er en av 235 fastleger i Bergen

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
4.0
13 vurderinger
Tilgjengelighet
3.5
8 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
4.0
8 vurderinger
Service
4.0
9 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Merete Villanger Nielsen

Behagelig og dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
0.0
Service
3.5

Grundig og gode egne gjøremål/anbefalinger. Gir seg god tid til pasienten. Rolig, smilende og behagelig.

Helt ok :-)

Skrevet
Samlet vurdering
4.0
Tilgjengelighet
2.5
Tillit og kommunikasjon
3.0
Service
3.5

Alle har gode og ikke så gode dager. Jeg ble både henvist videre med enkelte ting og avfeiet med å "gå tur i skogen" med ryggsmerter og en liten baby.
Hun kan være distrè, men det kan jeg og, så jeg har sympati for det. Men profesjonell og effektiv er hun! Har forholdsvis korte "timer" (tror ikke det er lenger enn 15 min), så det er bare å bruke tiden effektivt! :-)

Meget dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.5

Jeg har benyttet Merete som fastlege i over 10 år, og jeg er veldig fornøyd med den hjelpen jeg har fått. For det meste har mine besøk vært i forbindelse med vanlige tilstander som halsbetennelse, bronkit, osv. Utover dette har jeg slitt litt mer regelmessig med luftveiene (ref: div. halsbetenneler osv). I disse tilfellene har jeg blitt henvist til spesialister innen øre, nese & hals, og har igjennom dette fått normalisert dette. For ca 1 år siden traff jeg skikkelig veggen, og valgte etter hvert å gå til min fastlege. Fikk den hjelpen jeg trengte, og føler meg i dag frisk og rask igjen. Må vel si at jeg er litt betenkt når det gjelder det generelle tilbudet innen psykisk helsevern. Fikk tilbud om å stå på vente liste til psykolog, og beskjed om at jeg kanskje fikk plass om et år eller to. Sånn kan det ikke være! Heldigvis har jeg vært veldig åpen om "knekken" jeg fikk, og har hatt veldig mange andre å snakke med.

Mest forvirrende legebesøk

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
0.0
Service
0.0

Ble tildelt Villanger Nielsen som fastlege.
Gikk til henne en håndfull ganger grunnet luftveisplager.
Ved mitt første besøk på hennes kontor undersøkte hun meg, og vi snakket og hun spurte. Hun konkluderte med at hun var rimelig sikker på at jeg var asmatisk og ville ha meg inn igjen en dag senere i uken for videre utredning da utstyret til det "var på vask" den dagen.
Jeg kom tilbake til avtalt time senere i uken. Da jeg kom lurte hun på hvorfor jeg var der. Litt overrasket svarte jeg at det var fordi hun trodde jeg hadde astma og fordi jeg ville selvsagt finne ut om dette stemte. Da så hun på meg et par sekunder før hun fint svarte "du har ikke astma".
Videre insisterer jeg på at jeg vil likevel bli undersøk for å utelukke det, spesielt siden det var et alternativ ved sist legebesøk.
Svært motvillig går Dr. Villanger Nielsen med på dette, men jeg blir nødt å bestille en ny time "siden en slik utredning tok for lang tid til den timen hun nå hadde satt opp. Og utstyret uansett ikke var tilgjengelig"
Da jeg kommer til min 3. time vet jeg ikke hva jeg har å forvente.
Møter en distre Dr. Villanger Nielsen som igjen etter jeg har minnet henne på det utreder meg videre for astma. Etter endt undersøkelse og diverse blåsetester gir Dr. Villanger Nielsen meg beskjeden "joda, du har astma. akkuratt slik som jeg sa."

Vanskelig å bli tatt på alvor

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
3.5
Tillit og kommunikasjon
2.0
Service
3.5

Virker ikke som hun hører etter hva som blir sagt, og heller ikke at det blir tatt på alvor.
Jeg er en person som aldri oppsøker lege til vanlig, men har vært tvunget nå to-tre ganger i løpet av de siste årene.
Der er absolutt ingen form for oppfølging, min situasjon er ganske alvorlig, men der er ingen kontroll eller oppfølging etter tildeling av medisin etc.

Sitter med en følelse av at dette ville vært annerledes dersom jeg hadde vært kvinne, men har ingen ting annet enn følelsen å basere det på.