Marit Serine Robbestad Skeie
Marit er en flott person og en dyktig lege.Kan virke som hun til tider ikke lytter men hun lytter leser og snakker samtidig 😉Hun er grundig og alltid Vært flink.Synes hun får unødvendig mye kritikk.Om hun ikke alltid tar deg i hånden eller klemmer må vi ikke glemme vi går dit fordi vi er syke..Jeg er fornøyd og er glad hun er min lege 👍
Dette er den verste legen eg har hatt! Fyrste time viste ho allereie skepsis. Spurte ikkje om tidlegare historie, lytta ikkje, ville berre ha meg ut av kontoret så fort som mogleg. Var der kun for å få ny resept, som tol 2 min, og då eg tok opp eit anna spm, vart eg bedt om å bestille ny time. ELENDIG på pasientkontakt, null medfølelse eller interesse, kald og skeptisk til alt ein seier. Anbefalar ingen å gå til denne legen. Sjølve legekontoret er derimot heilt ok.
Hun bruker tid å hører på deg men virker som hun ikke er helt med, får ikke noe særlig empati fra den legen og hun virker uinteressert.
Føles som hun vil bare få det fort overstått.
Kan ikke anbefale denne fastlege. Hun fremstår uten empati og er ikke interessert. Hilser ikke med navn - selv om det er første gang hun møter pasienten. Glemte i tillegg å sende henvisning som avtalt.
Jeg gikk til legen ved flere anledninger, og opplevde nok ikke at hun var særlig opptatt av pasientens utfordringer. I tillegg er servicenivået på de kontoransatte varierende.