Jorunn Karterud Arnø
- Allmennmedisin
- Samfunnsmedisin
- Autorisasjon - Lege (2001)
- Autorisasjon (1987)
Jeg har aldri opplevd en lege som tar en helhetlig vurdering for å utelukke sykdommen.
Hun er meget dyktig og tar pasientene sine på alvor, følger opp og tar videre henvisning.
Svarer fort på forespørsel på helsenorge.
Jeg er heldig.
Jeg har vært hos Jorunn 2 ganger. Etter begge samtalene har jeg reist hjem gråtende. Jeg møter en nedlatende lege, som viser at hun tydelig ikke har tid til at jeg skal være der. Da jeg er gravid og har slitt mye med kvalme forespør jeg en delvis sykmelding som kan gjøre at jeg slipper noen arbeidsoppgaver som oppleves belastende. Hun så overhode ikke problemet med å være kvalm. Hun avviser meg ved flere anledninger når jeg forsøker å fortelle hvorfor jeg er der, ler av meg når jeg ytrer at det er problematisk med kvalme og svarer på en utrolig nedlatende måte! Dette er en av de værste opplevelsene jeg har hatt hos en lege noen sinne. Anbefales absolutt ikke!
Jeg er mye hos leger av forkjellige årsaker, og dette er en av de absolutt verste opplevelsene jeg har hatt i helsevesenet. Hun totalt overkjører meg og hører ikke etter, avbryter og lar meg sjeldent komme til ordet. Anbefales overhode ikke. Måtte bytte lege etter to besøk.
Møtte personen fordi jeg har hatt forkjølelse symptomer i to dager, siden jeg ikke hadde flere egenmelding igjen så spurte jeg henne om jeg kunne få sykemelding. Svaret var DU KAN JOBBE SELV OM DU ER FORKJØLET. BRUKK MUNNBIND!! Så useriøst av denne legen å snakke på denne måten i steden for prøve å forstå pasienten. Fikk en dag sykemelding, så spurte jeg hva om jeg er fortsatt syk i morgen? Da sa hun da må du betale igjen for konsultasjon. Kan ikke du skrive 2 dagers sykemelding i tilfelle jeg ikke blir bedre sa jeg. Blir jeg bedre så drar jeg på jobb men ikke så betaler jeg to ganger. Da sa hun JA DET ER SANT MEN NÅ ER DET FOR SEINT FORDI JEG HAR ALLEREDE SENDT 1 DAG SYKEMELDING TIL NAV. Rett og slett prøver å tjene penger. Pasient betyr penger for henne ikke noe mer. Dårlig service. Byttet fast lege med engang jeg gikk ut av døra!!
De gangene jeg har vært hos henne for enten meg eller min datter har jeg blitt tatt på alvor. Hun lytter og finner løsninger, og de gangene hun ikke gjør det henviser hun videre. Veldig fornøyd at jeg byttet til henne når vi flyttet.