Christer Bøhler
Han tar deg på alvor. Dyktig. Samarbeidet med meg om å lage henvisning til spesialist. Hadde forberedt seg grundig og lagde glimrende forslag.
Dessverre er ikke alle i "luken" på venterommet så hyggelige. De glemmer visst at vi pasienter ofte er sårbare og trenger å bli behandlet vennlig.
Hei, dessverre måtte jeg fastlegen min og det gjør vondt fordi jeg endelig fant en lege som bryr seg om pasienten, gi all støtte innen sine regler og av og til litt lenger.
Grunn til jeg byttet fastlege har ingenting med Christer å gjøre. Det er tredje gang pga det damene på resepsjonen som behandler pasienter som små barn og delvis med en arroganse som er helt utrolig.
Tusen takk Christer, for all hjelp og støtte jeg fikk av deg jeg var veldig fornøyd med dine tjeneste.
Fikk denne fastlegen for 2 mnd siden, var skeptisk etter å ha hatt samme lege i 18 år.. men han er en flink lege å jeg føler meg trygg ! Han tar ingen sjanser og sjekker grundig! Håper han fortsetter den gode jobben han gjør! Legekontoret virker å til å være bra! Her får man time på dagen !