Elyas Masoudi

Allmennmedisin

Autorisasjon (2014)

Bytt fastlege

Bytte til Elyas Masoudi?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Elyas Masoudi's oppføring der.

Elyas Masoudi er en av 617 fastleger i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Elyas Masoudi

Manglende forståelse og lite empati

Jeg har psykiske helseutfordringer og opplevde legen som streng og lite forståelsesfull. Da jeg ga uttrykk for at enkelte ting var vanskelige å snakke om, fikk jeg beskjed om at jeg måtte si det. Dette opplevdes pressende og gjorde at jeg ikke følte meg trygg eller ivaretatt som pasient.

Uempatisk og frekk lege

Min opplevelse med Elyas Masoudi var svært negativ. Jeg opplevde ham som frekk, uempatisk og respektløs i kommunikasjonen. Han viste etter min mening null forståelse for psykisk helse, og jeg følte meg verken tatt på alvor eller møtt med den profesjonaliteten man forventer av en lege.

Måten han opptrådte på gjorde meg utrygg, og jeg satt igjen med en følelse av å bli nedvurdert. Etter denne opplevelsen mener jeg personlig at han ikke er egnet til å jobbe som lege, spesielt ikke med pasienter som strever psykisk. En lege bør vise empati, respekt og forståelse – noe jeg dessverre ikke opplevde her.

Dette var en svært skuffende og belastende opplevelse.

Fantastisk fastlege – anbefales på det sterkeste!

Hele familien min har Dr. Elyas som fastlege, og vi er utrolig fornøyde. Han er alltid tilgjengelig, lyttende og tar seg tid til å forklare grundig når det er behov. En varm og trygg person som tar deg på alvor og gir god oppfølging.

Selv når han er på ferie, svarer han raskt dersom vi trenger reseptfornyelse eller e-konsultasjon. Vi føler oss ivaretatt hver eneste gang.

Anbefales virkelig!

Tålmodig og hyggelig

Jeg setter pris på at Elyas tar seg tid til å lytte og forklare i timene.
Jeg kommer alltid ut med en bedre forståelse av problemstillingen jeg gikk inn med.

Forståelsesfull og vennlig

En lege som lytter, er løsningsorientert og alltid er tilgjengelig. Jeg har venner som snakker om hvor «vanskelige» fastlegene deres er. Dette kjenner heldigvis ikke jeg meg igjen i. Får alltid svar, alltid time på dagen, og alltid hyggelige møter med Elyas.

Topp topp, tommel opp!!