Profilbilde av fastlege Lema Samar Omarzae

Konsultasjon (ny pasient)
Pris: 179 kr

I dag 17. des I morgen 18. des Fre 19. des

Om

Fastlege Lema Samar Omarzae har nylig startet en hjemmel og har åpnet for at alle kan bestille time hos henne. Trenger du ny fastlege, så kan du bestille en prøvetime hos Lema. Og du kan bestille time hos henne hvis fastlegen din har lang ventetid. Målet er å bygge opp et godt og langvarige fastlegeforhold som fungerer for deg. Vanlige takster for besøk hos fastlegen gjelder.

Om Lema Samar Omarzae
Lema er allmennlege i spesialisering (LIS3) med bred og variert erfaring fra sykehus, legevakt og kommunehelsetjenesten. Hun gjennomførte LIS1 ved Kongsberg sykehus og Stasjonsgata legekontor, og har senere arbeidet som legevaktlege i Drammen med ansvar for akutte problemstillinger, luftveissymptomer og bred akuttmedisinsk vurdering.

I tillegg har hun solid erfaring som tilsynslege ved sykehjem, fengsel og KAD-avdeling, og har arbeidet på isolasjonspost under pandemien. Denne bakgrunnen har gitt henne god kompetanse innen akuttmedisin, kroniske sykdommer, sårbehandling og kliniske vurderinger på tvers av aldersgrupper.

Hun utfører også småkirurgiske prosedyrer i allmennpraksis, som fjerning av hudforandringer, føflekker og mindre inngrep.

Lema er opptatt av trygg, grundig og helhetlig pasientbehandling. Hun legger stor vekt på god kommunikasjon, tilgjengelighet og å skape et rolig og tillitsskapende møte slik at pasientene føler seg hørt, forstått og godt ivaretatt.

Autorisasjon (2019)

Lema Samar Omarzae er en av 96 fastleger i Drammen

Siste vurderinger av Lema Samar Omarzae

Flink og lyttende

Lema er dyktig i jobben sin. Lytter til det du har og si og sjekker opp potensielle årsaker til problemene. Lett og ledig og snakke med. Liker henne godt

omsorgsfull og hjelpsom

Lema er en utrolig hyggelig og snill lege. Hun prøver sitt aller beste å hjelpe på alle mulige måter. Anbefales på det sterkeste.

Ekte omtanke

Jeg er svært fornøyd med Lema. Hun viser genuin interesse for hvordan jeg har det, og tar seg tid til å lytte. Det merkes at hun ser hele mennesket, ikke bare symptomene. Hun strekker seg langt for å finne gode løsninger, samtidig som hun alltid har min helse og trygghet i fokus.

Det jeg setter mest pris på er hennes løsningsorienterte tilnærming. Hun finner praktiske og realistiske alternativer uten at det går på bekostning av min tilstand. Jeg opplever henne som både profesjonell og omsorgsfull, og det gir meg stor trygghet å vite at jeg har en fastlege som virkelig bryr seg.

Jeg anbefaler henne på det varmeste til alle som ønsker en lege som kombinerer faglig dyktighet med ekte omtanke.

Hjelpsom og fagsterk lege

Veldig empatisk lege som holder seg oppdatert og prøver altids å finne den beste behandlingen til pasienten.

En av de mest omsorgsfulle legene jeg har møtt

Lema Samar Omarzae er en lege som virkelig gjør en forskjell for pasientene sine. Hun møter alle med en varme, ro og trygghet som får deg til å føle deg ivaretatt fra første stund. Hun lytter nøye, tar deg på alvor, og viser en genuin interesse for hvordan du har det – både fysisk og psykisk.

Hun forklarer ting tydelig, tar seg god tid og sørger for at du føler deg trygg på behandlingen du får. Det er sjeldent å møte en lege som kombinerer så høy faglig kompetanse med så mye empati og tålmodighet.

Mange opplever at hun er en lege de kan stole på, fordi hun alltid følger opp, stiller de riktige spørsmålene og er oppriktig opptatt av å finne den beste løsningen for pasienten. Hun skaper en trygg atmosfære og møter alle med respekt, smil og profesjonell omsorg.

Kort sagt: Lema Samar Omarzae er en lege som gjør en ekstraordinær innsats, og som setter pasientene sine først. Hun er et forbilde innen helsetjenesten og en person mange er svært takknemlige